Hoorde jij Drupal op de Radio?

SHN1

Hoorde jij Drupal op de Radio?

Dat klopt! Van 3 tot 22 juli is op BNR-radio een spotje te horen over het krachtige open source Drupal CMS. Ambitieuze organisaties kiezen als online platform voor digitale transformatie Drupal.

Drupal wordt ingezet om de meest complexe online platformen op te zetten. Denk aan de site van de Tweede Kamer met een indrukwekkende architectuur, een sterk fluctuerend bezoekersaantal en de hoogste beveiligingseisen. Ook apps, portals en intranetten draaien moeiteloos op Drupal. Niet zo gek dus dat steeds meer organisaties aan de slag gaan met Drupal.

Met Drupal maak je het

Onze omgeving wordt steeds slimmer, meer connected en meer geautomatiseerd. Daar wil je jouw bedrijfsprocessen ook op aansluiten. Met Drupal kun je hands on tools realiseren waarmee digitale transformatie en online ambities werkelijk worden. Drupal biedt hiervoor ongekende mogelijkheden met out of the box functionaliteiten en ruim 20.000 modules.

Om bijvoorbeeld online marketing professioneel op te zetten, wil je op een dynamische manier content tonen, input van gebruikers direct verwerken en terugkoppelen naar meerdere systemen. Alleen zo kun je naadloos aansluiten bij de customer journey en komen tot een uitstekende leadgeneratie.

Ambitieuze organisaties maken de digitale transformatie met Drupal.

Dit draait op Drupal

Drupal 10

maakt het nog eenvoudiger de look en feel van je site te veranderen, voegt ondersteuning toe voor ontkoppelde navigatie, verbetert het modelleren en bewerken van inhoud, blokbeheer, prestaties en meer. Nog steeds het beste digitale ervaringsplatform (DXP) op internet, met trots open source.

Wat is Drupal?

Drupal is een set van code dat wordt aangeboden onder een open source licentie. Dat betekent dat iedereen Drupal mag gebruiken, de code mag veranderen en nieuwe functionaliteiten mag toevoegen. Je kunt de code gratis downloaden via drupal.org en installeren op je server. 

De basis die je zo binnenhaalt is een geheel functionerend CMS framework. Je kunt meteen je website inrichten. En heb je extra functionaliteiten nodig? Dan kijk je bij de 20.000 modules op drupal.org. Toch nog meer nodig? Geen nood, Drupal is zo flexibel opgezet dat je makkelijk nieuwe functionaliteiten er in bouwt.

Wie is Drupal?

Wereldwijd werken meer dan een miljoen mensen aan Drupal. Stichting Drupal Nederland is met haar partners onderdeel van de Nederlandse en daarmee wereldwijde Drupal gemeenschap. Elk jaar organiseert de Stichting de DrupalJam en Splashawards waar Drupal enthousiasten samenkomen om verder te bouwen met Drupal. Ook internationaal worden grote evenementen georganiseerd zoals DrupalCon.

Drupal is volledig open source. Bedrijven, NGO’s en individuen werken samen om topkwaliteit code te waarborgen. Ooit idealistisch, maar nu al dertig jaar een bewezen economisch model. Met Drupal heb je geen vendor lock-in, maar een open source product met wereldwijde ondersteuning. 

Drupal is al sinds 2001 koploper in het CMS landschap

Hulp nodig bij jouw digitale transitie?