Partners

Web-Beest

Zilver Partner

Goedemiddag!

Mijn naam is Patrick Kannekens, Freelance Drupal developer en fullstack ontwikkelaar

Als freelance Drupal developer ben ik gespecialiseerd in het bouwen van technische Drupal oplossingen. 

placeholder

Waar ben ik begonnen?

Ik heb eerst de opleiding Hogere Informatica (specialisatie bedrijfskundige informatica) gevolgd in Breda. Na een periode op een helpdesk functie te hebben gewerkt ben ik de wereld van webdevelopment in gegaan en sindsdien nooit meer verlaten. 

Als PHP developer werkte ik aan maatwerk websites en content management systemen, Flash applicaties, maar ook aan 3D animaties, drukwerk en zelfs Java componenten voor SAP. Ik ben van veel markten thuis kun je wel zeggen.

Drupal

Een kleine 8 jaar geleden ben ik in aanraking met gekomen met Drupal en heb leren houden van de werking en de grillen van het systeem. Een groot aantal leuke projecten en uitdagingen verder heb ik voor mezelf de stap gezet om verder te gaan als freelance ontwikkelaar. De belangrijkste reden daartoe was om zo nieuwe uitdagingen te vinden en nog meer te kunnen leren van Drupal, zowel op het gebied van ontwikkeling als op andere vlakken zoals front-end ontwikkeling, deployment en standaardisatie.

Wat doe ik verder?

Naast mijn wekelijkse rondje hardlopen rond de dorpskern van Etten-Leur houd ik me graag bezig met het klussen in en rond huis. Een poppenhuis voor mijn nichtje, een loungebank van steigerhout, niets is me te gek. En van die loungebank moet genoten worden in het zonnetje met een lekker glas wijn of whiskey.

Waarmee kan ik helpen?

Als freelance Drupal developer ben ik inzetbaar voor het inrichten van Drupal sites, het ontwikkelen van modules of het uitwerken van theme’s. Met tomeloze inzet en vasthoudendheid wil ik graag meewerken aan leuke uitdagende projecten.

U kunt mij bereiken via info@web-beest.nl, mijn contactpagina,  of op 06 16 59 66 42