Partners

OrangeValley

Zilver Partner

Wij bouwen en onderhouden applicaties en websites die verschil maken. Waarom zou je voor OrangeValley kiezen? Lees hieronder onze kernwaarden en wat we doen, of bekijk op deze pagina de 9 redenen waarom je voor ons moet kiezen.

Aubergine banner

Service

Een project is voor ons nooit volledig afgerond. Regelmatig checken we met onze klanten na de opleverdatum of alles naar behoren werkt en of we verbeteringen door kunnen voeren. Een update nodig? Komt voor de bakker. Een feature die live toch niet werkt? We got you.

Eerlijkheid

Ieder bedrijf streeft naar een tevreden klant. Velen verwarren dat echter met ja-knikken en alles doen wat een opdrachtgever wil. Wij gaan liever voor een eerlijke samenwerking: we luisteren, stellen kritische vragen en proberen op die manier tot het beste resultaat te komen. Niet omdat we denken dat we het beter weten, maar omdat we denken dat je samen verder komt. Wij zijn een sparringpartner in plaats van een brave luisteraar.

Duidelijkheid

Een goede samenwerking gedijt bij duidelijke communicatie. Wat beloofd is, wordt geleverd. En geen schimmige facturen met onvoorziene kosten - je betaalt een vast uurtarief voor ons. Liever een fixed price? Ook dat is mogelijk. Afhankelijk van je wensen, de technologie en de duur van het project kijken we graag samen naar de mogelijkheden die bij het budget passen.

Onze gereedschapskist

Noem ons nerds, maar we zijn gek op goede techniek. Een mooie website pluizen we met liefde uit om precies te achterhalen hoe hij werkt. Dit zijn de systemen waar we mee werken.

Websites - Drupal

Het Content Management Systeem (CMS) Drupal kent vele mogelijkheden. Of het nou gaat om een intranet, webshop, kennisbank of klantportaal dat gebouwd moet worden: met Drupal kan het allemaal. De kracht van het systeem zit hem onder andere in het koppelen van meerdere websites in één CMS en het organiseren van een workflow tussen verschillende plekken. Bekijk hier de andere redenen waarom wij met dit systeem werken.

Webapplicaties - Symfony

De webapplicaties die wij bouwen moeten vaak voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen, zonder daarbij hun snelheid en gebruiksvriendelijkheid te verliezen. Daarom gebruiken wij Symfony. In onze cases van Primoforum, de jaarlijkse monitor van topbouwen in het Nederlandse bedrijfsleven en het subsidieregister van de gemeente Den Haag laten we zien hoe we kwaliteit, veiligheid en snelheid met dit systemen goed wisten te combineren.

Front-end Engineering

Alles wat je op internet ziet, is een combinatie van HTML (structuur), CSS (opmaak) en Javascript (logica). Het maken van HTML en Javascript wordt ook wel front-end engineering genoemd. 

Benieuwd wat wij met deze technologie zoal hebben gebouwd? Bekijk hier onze cases.