Partners

VDMi

Goud Partner

Onze partners zijn goed in concept en design. Wij zijn goed in de technische uitwerking. Maar VDMi is meer dan simpelweg een betrouwbare implementatiepartner. Ben je op zoek naar een Drupal specialist? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres. Waarom? Simpel. Wij werken al zo’n vijftien jaar aan Drupalprojecten voor onze klanten. We kennen het systeem door en door en duiken direct op nieuwe ontwikkelingen.

Werkomgeving

VDMi bestaat uit harde werkers die zich graag op complexe Drupal projecten storten. Dat doen we met een pragmatische en flexibele instelling. Wij menen dat we retegoed zijn in wat we doen. Maar kom dat vooral testen.

Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld. Het wordt dan ook door talloze instanties, bedrijven en overheden gebruikt. Ben je op zoek naar een Drupal specialist? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres. Waarom? Simpel. Wij werken al zo’n vijftien jaar aan Drupalprojecten voor onze klanten. We kennen het systeem door en door en duiken direct op nieuwe ontwikkelingen.