Schaalbaar

Schaalbaar

Schaalbaar

Zelfs voor websites met zeer intensief verkeer en rijke gebruikerservaring, biedt Drupal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je website bereikbaar blijft. Door een flexibele en schaalbare opzet kunnen zowel websites met een dagelijkse belasting (zoals Weather.com) als websites met een piekbelasting (bijvoorbeeld Grammy.com) probleemloos blijven presteren.

Mobile First

Mobile first

Mobile First

Drupal is mobile-first opgezet en biedt ruime ondersteuning voor responsive design templates. Zo kun je een brede doelgroep bedienen, los van tijd, plaats of (mobiel) device. Zo garandeer je een naadloze user experience voor klanten en gebruikers.

Rijke integratie

Integratie

Rijke integratie

Drupal biedt standaard integratiemogelijkheden voor je backoffice, e-mail, marketing automation of CRM. Een API-first focus die vanuit zowel de ontwikkel gemeenschap als leveranciers wordt ondersteund, biedt veel mogelijkheden om Drupal te integreren met traditionele en moderne backend toepassingen. Zo wordt content gescheiden van presentatie, waardoor mobiele apps, ERP-systemen en andere toepassingen gebruik kunnen maken van de content die je website biedt.

Veilig

Secure

Veilig

Drupal biedt een bewezen, veilig applicatie framework waar robuuste, bedrijfskritische applicaties op kunnen draaien. Een vast team vanuit de Drupal ontwikkelgemeenschap is voortdurend bezig met de beveiliging van Drupal, conform sterke codestandaarden. Zij zorgen continue voor een tijdige signalering én realisatie van beveiligingsupdates om websites en online toepassingen die met Drupal zijn gerealiseerd veilig te houden. 

Eenvoudige content redactie

Contentredactie

Eenvoudige content redactie

Drupal biedt essentiële tools voor content creatie en publicatie, waaronder een flexibele WYSIWYG-editor, een flexibel rollen- en rechten systeem en workflow. Marketeers, redacteurs, website beheerders en ontwikkelaars gebruiken allemaal Drupal om invulling te geven aan behoefte vanuit hun organisatie, waarbij iedereen de juiste toegang heeft om Drupal te kunnen gebruiken waar zij het voor nodig hebben. 

Flexibele content structuur

Structuur

Flexibele content structuur

Met de intuïtieve content management omgeving van Drupal kun je de meest complexe informatie architectuur omzetten in flexibele content structuren. Content redacteurs kunnen voor creatie, workflow en publicatie van content de tools gebruiken die Drupal standaard biedt. Zo kunnen rechten en rollen, menu's en content previews vanuit de grafische interface worden geconfigureerd. Drupal biedt apparaat-onafhankelijke ondersteuning aan vrijwel alle gangbare media typen waaronder video en PDF. 

Multisite

Multisite

Multisite

Drupal biedt zeer veel mogelijkheden om meerdere websites te beheren waarmee businessunits, labels, landen en campagnes los van elkaar kunnen draaien op één en het hetzelfde platform. Zo kan snel en gemakkelijk content worden gepubliceerd over meerdere segmenten en wordt de beheerlast aanzienlijk gereduceerd.

Meertaligheid

Meertalig

Meertaligheid

Meertalige doelgroepen die deel uitmaken van een regio gebonden contentstrategie kunnen gemakkelijk worden bereikt met Drupal. Specifieke content alsook hele websites kunnen snel en gemakkelijk in meerdere talen worden beheerd. Ook de content management interface kan worden vertaald voor gebruik door lokale teams. 

Business tools zonder restricties

Tools zonder restrictie

Business tools zonder restricties

Drupal is in de afgelopen tien jaar steeds meer afgestemd op de behoeften vanuit marketingafdelingen met zakelijke en commerciële doelstellingen en meetbare Return on Investment (ROI). Waar traditionele CMS-platformen vaak vereisen dat organisaties zich aanpassen aan de software, biedt Drupal juist een flexibele basis waarmee de verscheidenheid aan eisen en wensen kunnen worden ingewilligd zonder dat de organisatie zich moet aanpassen. 

Solide LAMP Stack

Lampstack

Solide LAMP Stack

Drupal maakt standaard gebruik van de moderne LAMP-stack met Linux, Apache, MySQL and PHP. Veel organisaties en bureau’s wereldwijd maken gebruik van deze solide stack om snelle, agile digitale toepassingen te bouwen die hen in staat stelt mee te groeien met online ambities en nieuwe ontwikkelingen.

Content as a service

Caas

Content as a service

Doordat content in Drupal volgens een gestructureerd datamodel wordt opgeslagen, kan content in elke willekeurige vorm en layout worden gepresenteerd, responsive en flexibel. Ook kan de content aansluiten op mobiele apps en andere toepassingen door de ingebouwde REST services. Met de beschikbare open source API’s kan Drupal worden aangesloten op andere databronnen om data, content of functionaliteit uit te wisselen met o.a. marketingtools en CRM systemen. Doordat content los staat van presentatie, kan het in elk vorm worden gepresenteerd, op elk gewenst kanaal, in elk gewenst formaat. 

Een grote gemeenschap met talent en ervaring

Community

Een grote gemeenschap met talent en ervaring

Met open source software kun je gebruik maken van software die door andere opdrachtgevers en projecten is gerealiseerd. De internationale Drupal gemeenschap deelt haar ervaringen en inzichten met klanten en (potentiële) gebruikers. Zo heeft elke Drupal professional toegang tot veelgebruikte kanalen waar direct het wereldwijde netwerk van kennis en ervaring kan worden geraadpleegd. Welke leverancier kan dit zeggen?

Toegankelijk

Toegankelijkheid

Toegankelijk

Een van de kernwaarden van Drupal is dat iedereen mee kan doen. In de community uit zich dat in een sterke focus op inclusiviteit.

In het product komt dat tot uiting dat de doelstelling is dat alles uit Drupal core voldoet aan de WCAG 2.0 en ATAG 2.0 richtlijnen. Door Drupal te gebruiken maak je dus zonder extra moeite zowel de site als het CMS toegankelijk voor iedereen. Het halen van een toegankelijkheidsverklaring - verplicht voor veel sites - is daarmee een stuk gemakkelijker.