Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Nieuwsoverzicht

Beta-versie Drupal 9.0.0 nu beschikbaar

De gloednieuwe Drupal 9 release is nu beschikbaar in beta-versie. De stabiele release staat gepland op 3 juni; tijd om uw projecten voor te bereiden!
beta-versie drupal 9

Drupal Business Meetup wordt verplaatst

Wegens de huidige situatie rondom Covid-19 wordt de Business Meetup, die op 16 april 2020 zou plaatsvinden, verplaatst naar een nader te bepalen datum.
business meetup verplaatst

Drupaljam verplaatst naar 6 november

We zijn erin geslaagd een nieuwe datum voor Drupaljam veilig te stellen: 6 november 2020!
Drupaljam 2020 verplaatst naar 6 november

Kom spreken op DrupalCon Barcelona

Wil jij een inspirerende talk hosten tijdens DrupalCon in Barcelona? Je kunt je vanaf nu aanmelden!
drupalcon

Voorbereidingen Drupaljam 2020 in volle gang

Op 7 mei is het weer tijd voor ons jaarlijkse hoogtepunt: Drupaljam 2020 strijkt neer in De Fabrique in Utrecht. De voorbereidingen zijn in volle gang.
drupaljam 2020

Eerste Community Meetup op 16-01-2020

Op 16 januari kwam een dertigtal leden samen voor de eerste Community Meetup - een gezellig diner met aansluitend de tweemaandelijkse Tech Talk.
community meetup

Drupal in de media: Auping.nl - Emerce

Het oer-Nederlandse Auping verkoopt een duurzaam Dutch Design product dat drie weken na bestelling bij de consument wordt afgeleverd. Maar eer het zo ver is legt de consument een lange reis af waarbij de Drupal website een belangrijke bron van informatie vormt.
Auping

Drukbezochte DrupalCon Amsterdam 2019 in de RAI

Deze week vond het grootste Drupal evenement ter wereld, DrupalCon, plaats in Amsterdam. Duizenden Drupal gebruikers, ontwikkelaars en andere geïnteresseerden kwamen hier samen voor keynotes, trainingen, sessies en om te netwerken met de hechte community.
dries drupalcon

Business Meetup Recap

Afgelopen donderdag 19 september vond de tweede Drupal Business Meetup van 2019 plaats; een avond speciaal voor de partners van Drupal, waarbij in een ongedwongen sfeer met elkaar werd gesproken over de community, de business en de markt.
Business Meetup

Drupal in de media: 24Kitchen.nl - Emerce Magazine

De Drupal website van 24Kitchen vormt het kloppend hart van het eetinspiratieplatform. Door zeer nauwkeurig naar gebruikersdata te kijken, is het bereik van de site het afgelopen jaar met maar liefst veertig procent gestegen.
wat eten we vandaag

Drupal Business Meetup

Wegens voorgaand succes organiseert Stichting Drupal Nederland voor de tweede keer dit jaar een business meetup voor haar partners. Een gezellige avond waarop we kennis en ervaringen uitwisselen over de business waarin we ons bevinden.
Drupal Business Meetup

Krijg internationale exposure op DrupalCon Amsterdam

Wil je jouw agency internationale exposure geven en duizenden Drupal onwikkelaars, gebruikers en organisaties bereiken? Word sponsor!
Krijg internationale exposure op DrupalCon Amsterdam

Maak kans op een International Splash Award

Ben je een bureau of merk dat Drupal heeft ingezet voor een toonaangevend project? Je hebt nog tot 8 september om je case in te dienen!
Maak kans op een International Splash Award

Save the date: DrupalCon 2019 Amsterdam

Dit jaar strijkt het grote DrupalCon neer in de Nederlandse hoofdstad. Meer dan 1500 Drupal contributors, influencers en organisaties zullen aanwezig zijn bij dit event. Zien we je daar?
Save the date: DrupalCon 2019 Amsterdam

Nederlandse Splash Awards voor de vijfde keer uitgereikt

Op donderdag 27 juni zijn voor de vijfde keer de Splash awards uitgereikt: dé prijzen voor de beste Nederlandse Drupal projecten. De presentatie van deze lustrumeditie was in handen van niemand minder dan Hans Kazàn, en digital agency One Shoe was met maar liefst 3 awards de grote winnaar van de avond.
Nederlandse Splash Awards voor de vijfde keer uitgereikt