Partners

Wowww

Zilver Partner

Wowww is gevestigd in het centrum van Groningen. In 2006 zijn wij gestart als webtechnologie bedrijf en hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in open source oplossingen. Wij realiseren duurzame websites, intranetten, mobiele apps en leveren maatwerk.

Het team van Wowww bestaat uit een mix van ervaren front- en backend developers op het gebied van Drupal, Wordpress, PHP en Java. Naast onze 12 vaste medewerkers, werken wij met een vaste pool van professionals die voor specialistische vakgebieden worden ingezet.

placeholder

Bij Wowww! geloven we in de kracht van open source en de kracht van samenwerking om slimme en duurzame oplossingen te realiseren. 

Heldere verwachtingen

Een project is wat ons betreft niet geslaagd als deze gelanceerd is, maar als deze aan uw verwachting voldoet. Voor een succesvolle livegang is het kennen van uw verwachtingen en het herkennen van de verwachtingen van uw gebruikers essentieel.

Daarom investeren voor aanvang van ieder project tijd in een goede voorbereiding, zodat wij uw verwachtingen en die van uw gebruikers kunnen overtreffen.

Gebruiksgemak (user experience) is essentieel

Volgens ons is gebruiksgemak voor alle doelgroepen essentieel. Maar gebruiksgemak betekent voor iedere doelgroep niet hetzelfde. Gebruiksgemak zien wij in dit geval als een intuïtieve werkwijze voor alle doelgroepen, waarbij uw project toegevoegde waarde biedt voor iedereen.

Samenwerking staat centraal

Wij weten uit ervaring dat snel online gaan en regelmatig nieuwe versies lanceren beter werkt, dan maanden lang met de deur dicht ontwikkelen en dan pas lanceren. Goede websites en applicaties zijn namelijk continu in ontwikkeling.