Partners

Urban Heroes

Goud Partner

Samen toewerken naar de (online) zichtbaarheid die bij jouw bedrijf past? Urban Heroes helpt je graag verder met enthousiasme, kennis en creativiteit.

Vanuit het hart van Middelburg ontwerpen en ontwikkelen wij websites, webshops en huisstijlen. Daarnaast kunnen we je geheel ontzorgen op het gebied van online marketing.

Urban Heroes Banner Picture

Onze Heroes staan voor jou klaar!

Met onze 13 professionals zijn we groot genoeg om altijd bereikbaar te zijn en snel te kunnen handelen, maar ook klein genoeg om persoonlijk en flexibel te blijven. Onze klanten omschrijven ons als een partner die meedenkt en zijn hand niet omdraait voor maatwerk.

Ook informatiebeveiliging staat hoog op de agenda. Momenteel werken we aan de implementatie van ISO270001.

Waarom kiest Urban Heroes steeds weer voor Drupal? Wij geloven in open source, transparantie en open communicatie. Met al ruim 200 ontwikkelde websites in Drupal, weten wij van Urban Heroes precies welke onderdelen we het beste kunnen inzetten voor welke klant.

Zijn de standaard elementen net niet wat de klant zoekt? Dan passen we ze zelf aan. Zo creëerde Urban Heroes een gebruikersinterface in Drupal die door onze klanten wordt geprezen om de eenvoud. Drupal leent zich hier perfect voor.