DICTU

Dienst ICT Uitvoering Logo
Partner Goud
Quality level 12 out of 12

DICTU (Dienst ICT Uitvoering) Webteam maakt het verschil Het Webteam van DICTU bouwt en beheert publieke websites en web- en backend-applicaties in Drupal. Ook gebruiken wij Drupal voor de aansturing van IOS- en Android-apps. Het Webteam heeft zes gedreven scrumteams, die zich breed inzetten om het digitale domein voor burgers door heel Nederland en daarbuiten gebruiksvriendelijk en veilig te maken. Daarom kun je bij ons echt een verschil maken. Benieuwd naar wat wij met Drupal gebouwd hebben?

We zijn bijvoorbeeld trots op de (nieuwe) websites van rvo.nl en justis.nl. Wij zorgen voor toegankelijke navigatie, een mooi design en een goede gebruikerservaring. Hierbij werken we nauw samen met ons (UX)design team én de afnemer. Maar we doen meer, zo maken wij formulierentools en dragen bij aan de ontwikkeling van apps. Dienst ICT Uitvoering (DICTU) DICTU is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. Ruim 1.600 gedreven professionals werken vanuit Den Haag, Assen en Zwolle vol enthousiasme aan belangrijke IT-systemen voor Nederland.

Wij ondersteunen vooral de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de daarbij horende uitvoeringsorganisaties, zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Daarnaast leveren wij bepaalde ICT-diensten ook aan andere organisaties binnen het Rijk. Diensten Beheer en Support Drupal development Drupal Hosting UX, Ontwerp & Interactie.

Via Twitter kunt u het laatste nieuws lezen van DICTU.

Diensten

  • Beheer en Support
  • Drupal development
  • Drupal Hosting
  • Ontwerp & Interactie
  • Opleiding & training
Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service