Partners

DICTU

Goud Partner

Het Webteam van DICTU bouwt en beheert publieke websites en applicaties in Drupal. Ook gebruiken wij Drupal voor de aansturing van IOS- en Android-apps. Maar we doen meer, zo maken wij formulierentools, uitgebreide registers, intranetten en dragen bij aan de ontwikkeling van apps. Benieuwd naar wat wij met Drupal gebouwd hebben? We zijn bijvoorbeeld trots op de websites van rvo.nl, justis.nl en tweedekamer.nl.

DICTU

Het Webteam heeft zes gedreven Drupal scrumteams. Ieder van ons zet zich in om het digitale domein voor burgers door heel Nederland en daarbuiten gebruiksvriendelijk en veilig te maken. Wij ontsluiten op een laagdrempelige manier belangrijke informatie van de overheid. Hierbij werken we nauw samen met ons (UX)design team én de afnemer.  Daarom kun je bij ons echt een verschil maken.

Dienst ICT Uitvoering (DICTU) DICTU is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. Ruim 1.600 gedreven professionals werken vanuit Den Haag, Assen en Zwolle vol enthousiasme aan belangrijke IT-systemen voor Nederland. 

Volg via Twitter het laatste nieuws van DICTU.