Partners

10uur

Zilver Partner

Wij zijn 10uur: een bureau voor strategie, ontwerp en techniek. Met verschillende vakidioten werken we al ruim 10 jaar samen aan opdrachten die we leuk vinden. Waar we goed in zijn? Datgene inzetten wat het beste werkt voor jou: online en offline. Dat betekent dat we een complete campagne realiseren of juist alleen een visitekaartje. Een Facebookpost of een volledige website. Wij weten wat je nodig hebt.

placeholder

STRATEGIE.

Communicatie moet effectief zijn. Creaties moeten prikkelen. Daarom brengen we eerst in kaart wie je bent, wat je wensen zijn en wie er tot je doelgroep behoren. Welk middel we ook inzetten: het verhaal moet kloppen, het beeld moet helder zijn. 10uur houdt van uitdagingen. We zoeken altijd naar concrete oplossingen, met of zonder opvallende twist.

ONTWERP.

Een ontwerp moet jouw succes vergroten. Het moet zonder omwegen duidelijk maken wat je boodschap is. Of het nu gaat om een complete huisstijl of een losstaande advertentie. We zoeken altijd naar de juiste balans tussen beeld en tekst. We creëren een totaal nieuw concept of leveren een origineel resultaat binnen de bestaande huisstijl.

TECHNIEK.

Het is niet een kwestie van aanwezig zijn op het web. Social media, interactieve websites en e-mailmarketing zijn onmisbaar als je actief in wilt spelen op je doelgroep. Met een functioneel ontwerp, optimale gebruiksvriendelijkheid en Drupal als CMS werken we aan jouw perfecte website. En daarna pakken we net zo graag je online marketing op. Alles in eigen huis.