Partners

Betawerk

Goud Partner

Digital Agency

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap. Onze sites en apps zijn bestemd voor corporate communicatie, e-dienstverlening, e-health en business intelligence. Door alles wat we maken als ‘dienst’ te zien, sluiten onze producten naadloos aan op de behoeftes van eindgebruiker.

Team Betawerk

Online strategie

Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor complexe vragen op het gebied van online zichtbaarheid, communicatie en het (veilig) omgaan met informatie. Deze uitdagingen vragen om de juiste strategie en tools. Betawerk helpt (bedrijfs)processen te digitaliseren en waar nodig nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen.

Snelle en effectieve websites & apps

We vertalen de vraag van onze klanten in een website of app met relevante, aantrekkelijke inhoud en een vernieuwend, responsive en gebruiksvriendelijk design. We werken met Drupal: één van de beste  contentmanagementsystemen ter wereld. Technologie staat bij ons echter in dienst van de eindgebruiker en niet andersom. Het eindresultaat? Een optimale interactie tussen de applicatie en doelgroep.

ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Onze informatiebeveiliging is ISO27001 en NEN7510gecertificeerd, twee standaarden die verplicht zijn voor leveranciers van respectievelijk overheden en zorginstellingen. Deze hoge standaarden borgen een adequate beveiliging van respectievelijk persoonsgegevens en patiëntgegevens.

Managed Services

Is uw website of applicatie klaar? Wij zorgen voor alle technische faciliteiten die de site of applicatie optimaal laten functioneren. Bovendien hebben wij een servicedesk die u op ieder moment helpt met uw vraag of probleem. Ook ondersteunen wij uw organisatie bij het implementeren van de voor u gerealiseerde digitale oplossing, bijvoorbeeld door het trainen van medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.betawerk.nl of volg ons op LinkedInFacebook en Instagram.