Cases

ZZP Nederland, pleitbezorger voor zzp'ers

E-commerce

Met Drupal als ruggengraat wil ZZP Nederland haar positie als grootste vertegenwoordiger van zelfstandige professionals versterken.

ZZP1

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke vertegenwoordiger voor zelfstandige professionals in Nederland. Samen met meer dan 50.000 leden behartigen zij de belangen van de zzp'ers.

De nieuwe website is het primaire kanaal waarlangs ZZP Nederland haar leden bereikt en communiceert, en is daarmee van strategisch belang. Een hoog serviceniveau, hulp en veel collectieve voordelen zorgen ervoor dat de gemeenschap gestaag groeit.

ZZP Nederland heeft een duidelijke koers uitgezet richting een doelstelling van 100.000 leden. Dit zorgt voor een betere positie aan de 'tafel in Den Haag'. Op basis van het Drupal CMS hebben we een website gemaakt met verschillende integraties. Een van de belangrijkste integraties was de AllSolutions-integratie, die gegevens van leden uitwisselt met het CRM-systeem.

Op basis van een Discovery-proces hebben we de best mogelijke User Experience ontwikkeld, met de focus op het aantrekken van nieuwe leden. Zodra een lid is geregistreerd, biedt het nieuwe persoonlijke dashboard alle informatie over het account en het gekozen lidmaatschap in één oogopslag.

ZZP Nederland heeft een duidelijk doel voor ogen, namelijk het ledenbestand laten groeien van 50.000 naar 100.000 aangesloten leden. Deze groei is van strategisch belang voor de effectiviteit van de vertegenwoordiger. Online speelt hierin een sleutelrol.

Er is een nieuw lidmaatschapsmodel ingevoerd. Nieuwe leden kunnen nu kiezen tussen een basis-, plus- en premiumlidmaatschap met bijpassende ledenvoordelen, waaronder eenmalige aanmelding bij Rocketlawyer voor plus- en premiumleden.

De website is ontworpen om maximale conversie te genereren. Een belangrijk aspect hierbij is meten! Van een 0-meeting tot realtime inzicht in bezoekersprocessen. We hebben een gedetailleerd en overzichtelijk datadashboard ingericht dat zowel redactie als management eenvoudig inzicht geeft in de prestaties van de website.

 

ZZP Nederland, pleitbezorger voor zzp'ers

Bekijk website
  • ZZP1
  • ZZP2
  • ZZP3
  • ZZP4
  • ZZP5

ZZP Nederland, pleitbezorger voor zzp'ers

Bekijk website