Cases

VWE

E-commerce

Een website met een winkel met een prachtig modern design en de meest flexibele checkout flows die je ooit hebt gezien.

VWE Banner

VWE heeft tientallen producten voor autodealers, autohandelaren, leasemaatschappijen en consumenten. Onze uitdaging was om deze producten op een overzichtelijke manier in te richten. Daarnaast was er een grote uitdaging om de verschillende soorten kassa's goed in te richten, inclusief de betaalstroom.

Uitdagingen:

1. Meerdere complexe checkout flows accommoderen, inclusief betalingen en API-connecties. We hebben de Webform module gebruikt om deze checkouts te implementeren, in combinatie met meerdere custom build connectors en een betalingsmodule die het mogelijk maakt om voor elke checkout flow een optionele betaling te configureren wanneer dat nodig is.

2. Meet de resultaten in Google Analytics. De Webform module is niet echt goed in Google Analytics, en het verversen van de bedankpagina ment meerdere conversies werden gemeten in GA. We hebben dat opgelost door server side variant van Google Analytics Enhanced e-commerce te implementeren.

Community hulp: Hulp bij het oplossen van een bug in Mollie Webform: https://www.drupal.org/project/mollie/issues/3206912#comment-14453935

  • VWE4
  • VWE2
  • VWE3
  • VWE1