Cases

Amsterdam Bereikbaar

Non-profit

Als je nooit voor verrassingen wilt komen te staan als je naar Amsterdam gaat, is de website Amsterdambereikbaar.nl een goede plek om te beginnen. De website geeft niet alleen informatie over belangrijke en grootschalige werkzaamheden in en rond Amsterdam, maar biedt ook duurzame alternatieve reismogelijkheden zodat reizigers altijd goed geïnformeerd en voorbereid zijn.

Hoofdpagina

Amsterdam Bereikbaar heeft een unieke positie als informatieverstrekker voor reizigers in Amsterdam, zij fungeren als overkoepelend orgaan en bieden informatie aan van 5 grote infrastructuurpartners: Rijkswaterstaat, ProRail, Gemeente Amsterdam, Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een compleet beeld te geven van alle weg- en spoorwerkzaamheden, nu en in de toekomst, in de vorm van een 'bereikbaarheidsagenda' die reizigers vooraf informeert. Zo is de reiziger altijd op de hoogte van de actuele situatie en kan hij zijn reis zo goed mogelijk voorbereiden. 

Amsterdam Bereikbaar staat voor twee belangrijke zaken: Het informeren van reizigers over ongemakken en het geven van een passend handelingsperspectief. Wie zijn vervoermiddel selecteert, krijgt een aangepaste weergave van mogelijke stremmingen in een door de bezoeker gekozen deel van de stad, die bovendien suggesties krijgt over hoe deze het best te vermijden zijn om zo snel en duurzaam mogelijk op de plaats van bestemming aan te komen. 

Amsterdam Bereikbaar

Bekijk website
  • Amsterdam Bereikbaar 1
  • Amsterdam Bereikbaar 2
  • Amsterdam Bereikbaar 3
  • Amsterdam Bereikbaar 4

Amsterdam Bereikbaar

Bekijk website