Nieuwe drupal.nl website

13 september 2022

Het was hoogtijd voor een nieuwe drupal.nl website. deze site was tot nu vooral gericht op de community en haar partners. Omdat een van de voornaamste taken van Stichting Drupal Nederland het promoten van Drupal in Nederland is hebben we besloten het merk prominenter naar voren te laten komen. Cases en Partners spelen hier een cruciale rol aan. Deze hebben dan ook een prominente plek gekregen.

Nieuwe SDN website

We zijn erg blij te mogen melden dat we tijdens de Splash Awards op 6 oktober de nieuwe Drupal.nl website lanceren. Omdat we als stichting Drupal Nederland in onze vrije tijd werken aan deze site heeft het meer tijd gekost dan we hadden gewild.

Het design van de nieuwe website is gemaakt door onze partner SWIS. Voor een kleine vergoeding hebben zij samen met een aantal bestuursleden een design gemaakt waarmee we begin dit jaar op zoek zijn gegaan naar een developmentpartner binnen de community.

Met een beperkt budget en meestal overvolle planningen leek dat een uitdagende stap. Tegelijkertijd is de Drupal Community in Oekraïne erg groot en waren we als stichting in Nederland op zoek naar een manier om onze bijdrage te leveren aan de moeilijke tijd die onze collega's daar hebben.

Lemberg Logo

Daarom hebben we Lemberg Solutions gevraagd of zij de nieuwe website voor ons konden ontwikkelen en dat kon, ook nog binnen het budget waarbij zij een tof project hadden en wij een fonkelnieuwe site.

Een nieuwe site gaat nooit in een keer goed, daarom vragen we alle feedback te sturen naar bestuur@stichtingdrupal.nl. Content pakken we uiteraard direct op.