Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal evenementen

Stichting Drupal Nederland organiseert evenementen voor verschillende doelgroepen: voor ontwikkelaars, de 'business' die Drupal diensten levert, maar ook voor de mensen die Drupal gebruiken als platform. Wil je weten waar ons volgende evenement plaats vindt? Volg onze Meetup groep!

De bekendste is waarschijnlijk de jaarlijkse DrupalJam, hét Drupalcongres van de lage landen, waar voor elk wat wils is: tech, devops, marketing, business en meer. 'Tout' Drupal Nederland en België is hier aanwezig: naast inhoud is ook netwerken een favoriete bezigheid. Tijdens de SplashAwards worden de beste websites van het jaar uitgelicht: in verschillende categorieën presenteren klant en webbureau samen hun creaties en worden de beste beloond met een award.  De Drupal Training Days trekken iedere editie honderden deelnemers, die in één dag kennis kunnen maken met één van de diverse aspecten (bouw, configuratie, contentbeheer, etc) van het werken met Drupal.

Naast de evenementen die we zelf organiseren wordt er binnen de Drupal community veel georganiseerd. Deze evenementen zijn vaak zoals de Drupal community zelf: open, toegankelijk, interessant en hartelijk. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken!

Stichting Drupal Nederland evenementen

22 maart 2018
Tijdens dit jaarlijkse evenement worden prijzen uitgereikt voor de beste Drupal projecten van het jaar.

Met deze Awards willen we Drupal-leveranciers en -developers die buitengewone prestaties leveren op een voetstuk zetten, Drupal promoten en nieuwe talenten aantrekken voor onze community.
5 april 2018
Het jaarlijkse Drupal evenement van de Lage landen DrupalJam 2018 staat al weer gepland. Donderdag 5 april 2018 kan in de agenda met als onderwerp een inspirerende dag dat programmeurs, bureaus en de business bij elkaar komen om kennis te delen en bij te praten. Tot ziens!
31 mei - 3 juni
In 2018 vindt Frontend United plaats in Utrecht. Het evenement behandelt front-end gerelateerde zaken, vaak in relatie met Drupal. De afgelopen jaar vond het ondermeer plaats in Athene, London, Kopenhagen en Gent en dit jaar komt het event naar Nederland, in het prachtige Utrecht.

Community evenementen