Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal Evenementen

Stichting Drupal Nederland organiseert evenementen voor verschillende doelgroepen: ontwikkelaars, de 'business' die Drupal diensten levert, maar ook voor de mensen die Drupal gebruiken als platform. Wil je weten waar ons volgende evenement plaats vindt of organiseer je zelf iets? Word lid van onze Meetup groep!

Uitgelichte Drupal evenementen

11 mei 2019 SecOSday, Haarlem
Dit is onze tweede dag vol met Open Source Security!

De missie van de Secure Open Source-dag is niet veranderd sinds we vorig jaar in Duitsland elkaar ontmoetten: De focus ligt op het bespreken en delen van kennis en bewustzijn rond het brede spectrum van
Meer informatie: https://secosday.eu/
Frontend United van 16 tot 18 mei 2019
Frontend United is hét internationale event op het gebied van frontend webdevelopment. De conferentie, die 10 jaar geleden begon als Drupal Design Camp, trekt inmiddels zo'n 500 bezoekers en meer dan 20 gerenommeerde sprekers aan van heel de wereld. Naast 2 dagen vol sessies kun je ook full-day workshops volgen.
Drupaljam:XL op 27 en 28 juni 2019
Op 27 en 28 juni 2019 is het zover, dan vindt voor de eerste keer Drupaljam:XL plaats. Een tweedaagse editie samen met de Splash Awards! We zullen ook dit jaar weer neerstrijken in de Fabrique in Maarssen.
Splash Awards op 27 juni 2019, tijdens Drupaljam:XL
Tijdens dit jaarlijkse evenement worden prijzen uitgereikt voor de beste Drupal projecten van het jaar. Deze editie vindt plaats als afsluiter van de eerste dag van Drupaljam:XL.

Community evenementen