Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal evenementen

Stichting Drupal Nederland organiseert evenementen voor verschillende doelgroepen: voor ontwikkelaars, de 'business' die Drupal diensten levert, maar ook voor de mensen die Drupal gebruiken als platform. Wil je weten waar ons volgende evenement plaats vindt? Volg onze Meetup groep!

De bekendste is waarschijnlijk de jaarlijkse DrupalJam, hét Drupalcongres van de lage landen, waar voor elk wat wils is: tech, devops, marketing, business en meer. 'Tout' Drupal Nederland en België is hier aanwezig: naast inhoud is ook netwerken een favoriete bezigheid. Tijdens de SplashAwards worden de beste websites van het jaar uitgelicht: in verschillende categorieën presenteren klant en webbureau samen hun creaties en worden de beste beloond met een award.  De Drupal Training Days trekken iedere editie honderden deelnemers, die in één dag kennis kunnen maken met één van de diverse aspecten (bouw, configuratie, contentbeheer, etc) van het werken met Drupal.

Naast de evenementen die we zelf organiseren wordt er binnen de Drupal community veel georganiseerd. Deze evenementen zijn vaak zoals de Drupal community zelf: open, toegankelijk, interessant en hartelijk. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken!

Stichting Drupal Nederland evenementen

Community evenementen