Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal evenementen

Stichting Drupal Nederland organiseert evenementen voor verschillende doelgroepen: voor ontwikkelaars, de 'business' die Drupal diensten levert, maar ook voor de mensen die Drupal gebruiken als platform. Wil je weten waar ons volgende evenement plaats vindt? Volg onze Meetup groep!

De bekendste is waarschijnlijk de jaarlijkse DrupalJam, hét Drupalcongres van de lage landen, waar voor elk wat wils is: tech, devops, marketing, business en meer. 'Tout' Drupal Nederland en België is hier aanwezig: naast inhoud is ook netwerken een favoriete bezigheid. Tijdens de SplashAwards worden de beste websites van het jaar uitgelicht: in verschillende categorieën presenteren klant en webbureau samen hun creaties en worden de beste beloond met een award.  De Drupal Training Days trekken iedere editie honderden deelnemers, die in één dag kennis kunnen maken met één van de diverse aspecten (bouw, configuratie, contentbeheer, etc) van het werken met Drupal.

Naast de evenementen die we zelf organiseren wordt er binnen de Drupal community veel georganiseerd. Deze evenementen zijn vaak zoals de Drupal community zelf: open, toegankelijk, interessant en hartelijk. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken!

Stichting Drupal Nederland evenementen

24 mei 2017
DrupalJam is het jaarlijks terugkerend congres over het populaire open source content management CMS framework Drupal en vindt plaats 24 Mei in De Fabrique in Maarssen.
15 juni 2017
Ook dit jaar organiseert Stichting Drupal Nederland weer de SplashAwards, een evenement waar Stichting Drupal Nederland de beste Drupal projecten in de schijnwerpers zet.
25-29 september 2017
Dit jaar vindt het grootste jaarlijkse Drupal evenement van Europa plaats in Wenen. Een uitgelezen kans om de internationale community te leren kennen.

Community evenementen