Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal Evenementen

Stichting Drupal Nederland organiseert evenementen voor verschillende doelgroepen: ontwikkelaars, de 'business' die Drupal diensten levert, maar ook voor de mensen die Drupal gebruiken als platform. Wil je weten waar ons volgende evenement plaats vindt of organiseer je zelf iets? Word lid van onze Meetup groep!

Ben je van plan een Drupal evenement te organiseren, dan bieden we je daarbij graag de helpende hand! Bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende marketing- en communicatiekanalen, of het bieden van financiële steun. We vinden het heel belangrijk dat evenementen door kunnen gaan, zeker in deze uitdagende tijden. Wil je graag dat wij je helpen met jouw Drupal evenement? Stuur dan een e-mail naar community@drupal.nl.

Uitgelichte Drupal evenementen

25 juni 2021 - 19:00 tot 22:00
Op vrijdag 25 juni om 19:00 is het zo ver: dan is het tijd voor de eerste DrupalStream® ooit! Op dit digitale Drupal evenement kun je elkaar digitaal ontmoeten tijdens presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Dit keer is het thema "toegankelijkheid". Twee sprekers zullen elkaar opvolgen om ons te informeren en vermaken over dit belangrijke onderwerp.

Aanmelden kan via Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/drupalnl/events/278707728/
Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service