Drupal Developer Days Gent 4 t/m 8 April 2022

12 april 2022

oals jullie misschien weten komt meer dan de helft van alle bijdragen aan de code op drupal.org uit Europa. Er zijn twee evenementen waar jaarlijks de meeste bijdrage geleverd wordt: dit zijn DrupalCon Europe en Drupal Dev Days.

Dit jaar vindt DDD plaats van 4 t/m 8 April 2022 in Gent in België, een van de mooiste steden van dat land waar heerlijke hapjes en drankjes te krijgen zijn. België is helemaal open en heeft specialistiche etabilessementen voor bier, eten en genever.

DDD2022

Drupal Developer Days is een jaarlijkse bijeenkomst van mensen die houden van, leren en discussiëren over het open-source contentmanagementsysteem Drupal. Het evenement wordt georganiseerd door de Drupal-gemeenschap, die mensen van over de hele wereld samenbrengt. Het DDD evenement draagt bij aan de vooruitgang van Drupal, en vindt elk jaar in Europa plaats.

Het evenement vindt dit jaar plaats op de universiteit van Gent.

Om ervoor te zorgen dat de Drupal Developer Days zoals jullie die kennen (pre-covid) kunnen doorgaan, met behoud van de unieke sfeer die wordt gekenmerkt door sprints, is een COVID SAFE TICKET vereist voor bezoekers. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://covidsafe.be/

Voor actuele informatie over reizen naar België, bezoek https://diplomatie.belgium.be/en/services/travel_to_belgium

Houd er rekening mee dat de sanitaire maatregelen die worden toegepast op Drupal Developer Days kunnen veranderen, afhankelijk van de situatie in realtime. Wij nodigen u uit om regelmatig onze website te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste sanitaire maatregelen.

Drupal Developers Days Gent is het perfecte moment om code terug te geven aan de community of te helpen groeien. Je kunt de hele week bijdragen aan Drupal core & contrib-modules of je kunt een contributie mentor worden. Ook als je geen ontwikkelaar bent, kun je helpen met testen of brainstormen, je hoeft hiervoor niet eens daadwerkelijk deel uit te maken van de bijdrage. Je kunt ook helpen door deel te nemen aan sessies en de `Birds of a Feather` sessies, relaties met anderen op te bouwen en met nieuwe ideeën te komen!