Cases

Thubble

Media en uitgeverijen

Thubble is op vraag gezondheidszorg. We zijn op onbekend terrein. Een ongekende aanpak van geestelijke gezondheidszorg gedreven door visie, onderzoek en compassie tech. Onze filosofie is om gemeenschap, participatie en gezondheidszorg te integreren. Gebaseerd op de mentale gezondheidsreis van het individu en zijn/haar sociale interacties. Mensen zijn van nature sociaal en delen hun vreugdes en angsten. Thubble.nl is ontworpen en gebouwd om te empoweren. En we staan nog maar aan het begin van dit streven.

Thubble

De realisatie van een modern UX design website met als doel een sterke basis te hebben voor de toekomstige groei en ambitie van Thubble. 

Gebouwd met de visie dat de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg is on demand en community driven. De website stelt toekomstige cliënten en huisartsen in staat om de hulp en informatie te krijgen die ze nodig hebben om de juiste behandeling te vinden.  Daarnaast wilden we de eerste stap creëren voor onze groeiende gemeenschap. We hadden een plek nodig waar mensen toegankelijke tips, informatie en voorlichting over geestelijke gezondheid kunnen vinden, vrij beschikbaar voor iedereen.  

  • Thubble Home
  • Thubble Community
  • Thubble how