Cases

SKVR Docenten App

Social / Community

Onze opdracht: ontwikkel HR software voor de planning en registratie van opdrachten van +300 freelance docenten en bedien hen met registratie van uren en onkosten, maak facturen en koppel de gegevens met Microsoft Dynamics. 

Over SKVR. Je vindt SKVR op scholen, in wijken, op vele locaties in heel Rotterdam. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, voor de lol of doelgericht, samen of alleen... voor iedereen biedt SKVR educatieve lessen aan binnen de sector kunst en cultuur.  

backoffice

De realisatie van een geavanceerde 'Docenten App'. Een flexibele en schaalbare software applicatie die meerdere handmatige taken automatiseert. De taak van de applicatie is het inplannen, registreren en uitbetalen van freelance docenten. 

Enkele functionaliteiten zijn: 

- Registratie van profielen, persoons- en bedrijfsgegevens; - Verzamelen van verplichte documenten; - Registratie van tarieven op basis van ervaring en vaardigheden; - Genereren en goedkeuren van opdrachten; - Registreren van uren en onkosten; - Genereren van facturen;  - Real-time gegevensuitwisseling met Microsoft Dynamics. 

Fase 2 - Q4 2021 en Q1 2022

- Aanwezigheidslijst van deelnemers; - Uitwisseling en vervangende lessen; - Registratie van locaties en materiaal.  

SKVR Docenten App

Bekijk website
  • SKVR1
  • SKVR2
  • SKVR3
  • SKVR4
  • SKVR5

SKVR Docenten App

Bekijk website