Cases

Opple Doctool

E-commerce

Een geavanceerde productcatalogus voor de internationale LED fabrikant Opple in 16 talen voor gebruik door de detailhandel en technische specialisten.  

Opple banner

Opple is een internationale LED fabrikant, actief in 16 talen door heel Europa. Naast de corporate website, die React Online heeft gerealiseerd, heeft Opple React Online gecontracteerd voor een geavanceerde productcatalogus voor gebruik door retail- en technisch specialisten, voor gebruik zowel online als in print. 

Een vernieuwde productcatalogus in 16 talen, voor gebruik door retail- en technische specialisten in heel Europa, gekoppeld aan Compano Product Information Management (PIM), met Drupal als contentpresentatie en verrijkingslaag.  

De content- en productmanagementervaring werd verbeterd door gebruik te maken van de nieuwste Drupal, waarbij ook de algemene prestaties en beveiliging werden verbeterd.   

De overstap van import op basis van bestanden naar een API-integratie was een grote stap. Een enorme productcatalogus met tientallen eigenschappen, categorieën en subproducten in 16 talen en regio's was de grootste uitdaging. Het platform ondersteunt ook uitzonderingen en regelmatige wijzigingen met behoud van een uniform proces en een consistente presentatie.  

We ondersteunen het Drupal ecosysteem door patches aan te leveren, bij te dragen aan issue queues en het vertalen van core en community modules. React Online is sinds 2018 actief betrokken bij de organisatie van Dutch Drupal camp Drupaljam, Splash Awards en het DrupalCon Europe Advisory Committee. Mensen van React Online bekleden een zetel in zowel de Drupal Association als de Nederlandse Drupal Association.  

Opple Doctool

Bekijk website
  • Opple banner

Opple Doctool

Bekijk website