Cases

Mijn Stigas Omgeving

Non-profit

Hoe combineer je tientallen initiatieven in een platform om één doel te bereiken: gezonde mensen?

Gezonde mensen resulteren in een gezond bedrijf. Gezonde bedrijven creëren een gezonde industrie. Dat is de missie van Stigas. Er zijn tientallen mogelijkheden om de gezondheid van alle werknemers te verbeteren. Stigas biedt de meeste daarvan aan. Door een tool te bouwen waarin alle digitale diensten van Stigas samenkomen, begeleiden we werkgevers door alle mogelijkheden en helpen we de gezondheid van werknemers te verbeteren. 

Digital Growth Agency ontwikkelde een platform waar klanten al hun basis- en geavanceerde gezondheidsinitiatieven op één plaats hebben. Het combineert bijvoorbeeld de registratie van preventiemedewerkers en bedrijfshulpverleners, biedt tools en toegang tot bedrijfsartsen. Met Mijn Stigas blijven klanten op koers en krijgt Stigas inzicht door een integratie met het nieuw geïmplementeerde Marketing CRM. Met dit Marketing CRM informeert Stigas klanten op een persoonlijk niveau en stimuleert hen om volgende stappen te zetten.

stigas

Stigas heeft meer dan 50 doorgewinterde adviseurs die bedrijven adviseren hoe ze de gezondheid van hun personeel kunnen verhogen. Dit doen zij door deze bedrijven te bezoeken. Veel bedrijven in de branche zijn echter klein (2-20 FTE). Voor deze bedrijven is een regelmatig bezoek van een van de adviseurs niet geschikt. 

Daarom wil Stigas alle kennis van de adviseur en de diensten samenbrengen in één platform. Zo kunnen grote hoeveelheden kleinere bedrijven de gezondheid van hun werknemers verbeteren.

Om dit alles samen te brengen zijn we begonnen met het technisch architectuurontwerp, waarbij alle gegevensbronnen en functionaliteiten in kaart zijn gebracht. Relevante informatie en aansprekende interfaces waren principes die gedurende het hele proces in acht werden genomen.

Mijn Stigas werd het centrum van alles. Een dashboard waar alles samenkomt en een eenvoudige volgende stap wordt aangeboden. De plek waar zowel data als functionaliteit samenkomen, gebouwd op een headless Drupal CMS met React.js frontend. Deze opzet biedt de flexibiliteit in zowel frontend design als backend integratie. 

Via marketing CRM/Automation tools zorgen we ervoor dat gebruikers een beheersbare hoeveelheid gepersonaliseerde informatie ontvangen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Mijn Stigas Omgeving

Bekijk website
Splash Runner up
  • Stigas case
  • Stigas Dashboard
  • Stigas Notificatie
  • Stigas Onderdeel
  • Stigas Inloggen

Mijn Stigas Omgeving

Bekijk website