Cases

Lekkervanbijons

Overheden

VLAM, het Vlaams Centrum voor Landbouw- en Visserijmarketing, promoot lokale producten via hun platform lekkervanbijons.be. Ze kregen een hoognodige upgrade van Drupal 7 naar 9, inclusief verschillende upgrades en nieuwe functionaliteiten die hun gebruikerservaring verbeterden, wat resulteerde in veel terugkerende en meer betrokken gebruikers.

Lekker banner

VLAM, het Vlaams Centrum voor Landbouw- en Visserijmarketing, promoot de Vlaamse landbouw- en visserijsector. VLAM werkt in opdracht van het bedrijfsleven en de Vlaamse overheid. Aan de hand van de vele recepten die op VLAM's website Lekker Van Bij Ons (LVBO) te vinden zijn, willen ze de moderne consument stimuleren om te kiezen voor groenten, fruit, aardappelen, vlees, eieren, zuivel, vis, en bier uit Vlaanderen. 

Omdat het LVBO-platform nog op het verouderde Drupal 7 draaide, besloten we te migreren naar Drupal 9. We hebben het daar niet bij gelaten - we zijn veel verder gegaan. Dankzij de nieuwe functionaliteiten geniet LVBO van een grotere gebruikersbetrokkenheid en meer terugkerende gebruikers. Binnen 8 korte weken was het platform vernieuwd en opgefrist. Dankzij deze migratie, inclusief een algehele update van het platform en enkele nieuwe functionaliteiten, creëerden we meer engagement bij terugkerende bezoekers.

Het resultaat: een modern, gebruiksvriendelijk platform. Vandaag zijn gebruikers meer betrokken bij de LVBO-website. Bezoekers kunnen nu hun persoonlijke account gebruiken om recepten na te maken en persoonlijke boodschappenlijstjes samen te stellen. Kort na de lancering merkten we al veel interesse en enthousiasme rondom het platform. In de eerste drie weken telde de website 550 geregistreerde gebruikers die al 2356 recepten hadden opgeslagen en 92 boodschappenlijstjes hadden gemaakt. 

Dankzij de gebruiksvriendelijke lay-out kan het team van LVBO nu zelf aan de slag met hun website, maar uiteraard blijven we hen ondersteunen met optimalisaties en nieuwe inzichten waar nodig.

Lekkervanbijons

Bekijk website
Splash Winner
  • LekkervanbijonsHome
  • LekkervanbijonsRecept
  • LekkervanbijonsArtikel
  • LekkervanbijonsSubsite
  • LekkervanbijonsFruit

Lekkervanbijons

Bekijk website