Cases

Koenigsegg

Media en uitgeverijen

Creëer een state-of-the-art website die echt past bij het merk Koenigsegg en zijn positie op de markt als innovator en ontwerper, met een ontwerp dat de obsessie met minimalisme en efficiëntie weergeeft en tegelijkertijd zeer organisch aanvoelt.

Koenigsegg

We werkten samen met Koenigsegg aan een herlancering van hun merkplatform, waarbij hun rijke erfgoed in evenwicht werd gebracht met een herpositionering binnen de markt en hun plannen voor de toekomst. We werkten eerst met Koenigsegg om hun merkstrategie te definiëren voordat we overgingen naar ontwerp en ontwikkeling. 

Gebaseerd op de merkwaarden van Koenigsegg stemden we de ontwerpprincipes op elkaar af en vormden we een creatieve richting die het project richting gaf. Deze richting was 'Zuiverheid van gedachte' die passie, familie en openheid weerspiegelde, en ten slotte, innovatie. 

De UI en het motion design werden gecreëerd op basis van deze principes; uiteindelijk kwam het neer op een doelgericht karakter dat een obsessie met minimalisme en efficiëntie uitstraalde, terwijl het tegelijkertijd zeer organisch aanvoelde. We gebruikten beweging om gebruikers te belonen met kleine momenten van delight.

Koenigsegg

Bekijk website
Splash Winner
  • K1
  • k2
  • k3
  • k4
  • k5

Koenigsegg

Bekijk website