Cases

Klantportaaltoepassing

E-commerce

Multi Bier een +50 miljoen marktleider in Speciaalbieren!  

De ongelooflijke hype rond speciaalbieren heeft geleid tot een enorme omzetstijging voor het bedrijf Multi Bier, dat 80% van alle speciaalbiermerken onder contract heeft. Een enorme organisatorische uitdaging voor een traditioneel handelsbedrijf. Met Agency Solvy aan boord werd een flinke digitale transformatie ingezet. Een nieuwe IT architectuur, met als kern een klantenportaal voor de klanten ontwikkeld in Drupal 9. 

Vorig jaar hadden we het gemeenschappelijke doel om 'Paperless' te worden. De volgende stap is om Keyboardless te worden. Dat betekent de hele orderstroom en toeleveringsketen organiseren met muisklikken. Geen onnodige administratieve handelingen.  

multi

De vraag en uitdaging die wij kregen van de klant Multi Bier was om samen met hen intensief te werken aan een IT landschap dat invulling geeft aan de lean and mean ambitie en groeiambitie van Multi Bier voor de Route 2020 - 2024. 

Voor deze prijs hebben we ingezoomd op de Drupal 9 klantenportaal applicatie. Een applicatie die het bestelproces digitaliseert en in fase 2 en verder alle datastromen inzichtelijk maakt en allerlei verschillende handmatige taken laat automatiseren. Voor deze branche wordt het ERP/PIM-systeem CiFR (Douano) door bijna elke leverancier gebruikt.  Dit blijft echter een ERP-pakket met veel beperkingen; het is ontwikkeld als een echt ERP en niet als een datasysteem binnen een IT eco-landschap. Daarom is het Drupal-portaal ontwikkeld met het idee om vanuit data operaties te kunnen optimaliseren en automatiseren. Het portaal is dus niet uitsluitend bedoeld voor de klanten van Multi Bier, maar ook voor de verschillende afdelingen binnen de organisatie zelf.

De klantentoepassing is nog maar het begin... Maar we weten nu al dat we alle ambities feilloos gaan waarmaken met behulp van Drupal!  

Klantportaaltoepassing

Bekijk website
  • MB1
  • MB2
  • MB3
  • MB4
  • MB5

Klantportaaltoepassing

Bekijk website