Cases

IZZ. In de zorg staan we samen sterker

Gezondheidszorg

IZZ is een ledencollectief dat zich inzet voor gezond werken in de zorg. Dit doen zij door een goede zorgverzekering voor zorgpersoneel te bedingen, door te zoeken naar voordelen en opleidingen voor zorgpersoneel, maar ook door zorgorganisaties te helpen een gezonder werkklimaat te realiseren. In een snel veranderend verzekeringslandschap waarin de collectiviteitskorting steeds meer onder druk komt te staan, zoekt IZZ naar andere manieren om gezondheidsvoordelen te realiseren.

De nieuwe website is een vehikel in die zoektocht. De site biedt duidelijke ingangen voor zorgmedewerkers en zorgorganisaties, met daarin de ruimte en flexibiliteit voor IZZ om stapsgewijs een nieuwe koers te bepalen.

izzz

IZZ is een ledencollectief dat zich inzet voor gezond werken in de zorg. Dit doen ze onder andere door een goede zorgverzekering voor zorgpersoneel te bedingen. In een wereld waarin de collectiviteit steeds meer onder druk komt te staan, moet IZZ op zoek naar nieuwe manieren om de sector gezonder te maken. De nieuwe website is een vehikel in die zoektocht.

IZZ.nl is een high traffic website met ongeveer met 1 We hebben de servers die de load balancing verzorgen zo ingericht dat we het beste van twee werelden hebben. Bestanden worden snel gesynchroniseerd, maar alles wat we op beide servers tegelijk kunnen inzetten wordt niet gesynchroniseerd, maar direct ingezet via GitlabCI, zodat de inzet niet hoeft te wachten tot de server gesynchroniseerd is.

Layout secties en blokken zijn opgebouwd uit de kleinst mogelijke generieke elementen met extra layout configuratie opties, zoals achtergrondkleur, lettertype of bijvoorbeeld een optie om inhoud van de rechter en linker kolom te verwisselen afhankelijk van de gebruiker. Dit geeft de redacteur een grote vrijheid terwijl hij toch kan rekenen op de generieke structuur en borging van het ontwerp en de huisstijl.

Belangrijke aspecten van het project: - Conceptontwikkeling - UX-ontwerp en gebruikerstesten - Koppeling CRM datametrics & koppeling Salesforce - Migratie van gegevens - Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer van grote hoeveelheden rijke inhoud - Flexibele pagina samenstelling en content management met Drupal layout builder - geoptimaliseerde Hosting van Fundamenten (ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510) - Aangepaste SLA voor extra ondersteuning tijdens de campagneperiode  

IZZ. In de zorg staan we samen sterker

Bekijk website
  • IZZ1
  • IZZ2
  • IZZ3

IZZ. In de zorg staan we samen sterker

Bekijk website