Cases

Een gloednieuw digitaal landschap voor Stage Entertainment

Gezondheidszorg

Samen met Stage Entertainment, Europa's grootste producent van musicals, bouwden we een wereldwijd musical multisite platform op basis van Drupal, dat mensen inspireert om naar een show te gaan, kaartjes te kopen en een uniek avondje uit te regelen.

stage

The Lion King, Tina, Aladdin: van de musicals van Stage Entertainment genieten jaarlijks meer dan zeven miljoen mensen in Europa, Londen en New York. Daarmee is Stage Entertainment de grootste musicalproducent van Europa. Het succes van de shows is grotendeels te danken aan de online kaartverkoop, maar Stage Entertainment heeft het digitale potentieel niet ten volle benut - tot nu toe.

Stage Entertainment heeft een rijk digitaal landschap dat bestaat uit musical show pagina's, landen websites en een corporate website. In de oude situatie werden alle websites afzonderlijk gemaakt in respectievelijk Duitsland, Nederland, Spanje en Frankrijk. Dit resulteerde in gefragmenteerde kennis en learnings en leidde tot een inconsistente online uitstraling.

Stage Entertainment ging in zee met iO (voorheen One Shoe) om te helpen bij de transformatie naar een digitaal georiënteerde en data-gedreven organisatie. Samen hebben we hun hele digitale landschap geherplatformt in één Drupal multisite platform. We hebben voortdurend verbeteringen aangebracht aan de gebruikerservaring en al hun digitale inspanningen gecentraliseerd om hun publiek een naadloze, boeiende ervaring te bieden op al hun websites. Met de klant in het middelpunt.

Een gloednieuw digitaal landschap voor Stage Entertainment

Bekijk website
Splash Winner
  • Stage Entertainment 1
  • Stage Entertainment 2
  • Stage Entertainment 3
  • Stage Entertainment 4

Een gloednieuw digitaal landschap voor Stage Entertainment

Bekijk website