Cases

DocMorris Adipositas Care

Gezondheidszorg

Introductie DocMorris Adipositas Care (Obesitas Zorg), een digitale hub die mensen met obesitas in staat stelt relevante zorg te vinden voor een betere kwaliteit van leven.    De samenwerking tussen Novo Nordisk en Zur Rose Group presenteert DocMorris Adipositas Care, een digitale hub die mensen met obesitas een nieuwe manier biedt om toegang te krijgen tot de juiste zorg. Adipositas Care geeft mensen met obesitas op doordachte wijze meer macht door hen in staat te stellen meer te weten te komen over obesitas en wetenschappelijk bewezen zorgoplossingen te ontdekken, hen te koppelen aan gespecialiseerde adviseurs, artsen en digitale oplossingen in de obesitaszorg, en door hen te ondersteunen met de getuigenissen van lotgenoten die actie hebben ondernomen om hun gezondheid beter te beheren, allemaal binnen één digitale locatie. Het programma lanceerde 31 maart 2021 in Duitsland met de bedoeling uit te breiden naar andere Europese markten. 

DM

Een digitale hub creëren voor mensen met obesitas (PwO) om naadloos een scala aan oplossingen en informatie voor hun situatie te vinden en nieuwe gezondheidsdoelen na te streven. 

- Integreer bestaande inhoud en ontwikkel nieuwe functies zoals een BMI-calculator in een inspirerend en aantrekkelijk hub-ontwerp met uniforme UI.  Maak conversie mogelijk vanuit de hub en naar externe oplossingsmogelijkheden die worden geboden, zoals een locator om de dichtstbijzijnde arts of adviseur te vinden die gespecialiseerd is in obesitaszorg, telegeneeskunde, digitale therapeutica en e-apotheek. 

-Bouw de site uit met een analyselaag om conversiepercentages naar die aangeboden oplossingen te volgen. 

- Ontwikkelen van innovatieve micro-ervaringen en functies die bezoekers betrekken bij een nieuwe reis naar een betere gezondheid en inspireren om verder te gaan met aangeboden oplossingen. 

DocMorris Adipositas Care

Bekijk website
  • DM1
  • DM2
  • DM3
  • DM4
  • DM5

DocMorris Adipositas Care

Bekijk website