Cases

Bejo Zaden

E-commerce

Het nieuwe, door Synetic ontwikkelde Drupal 9 multi-domein platform geeft Bejo Zaden meer snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak voor 40 verschillende landen en websites. Een slimme koppeling met PIM-systeem Perfion zorgt ervoor dat Bejo zijn assortiment en productinformatie wereldwijd kan beheren, terwijl een designsysteem en dynamische contentblokken automatisch zorgen voor een consistente merkuitstraling.

Bejo

Met vestigingen in meer dan 40 landen is Bejo wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de veredeling, productie en verkoop van zaden. We migreerden het oude D7 multi-domein platform, waar zo'n 40 verschillende websites op draaiden, naar Drupal 9.

Dankzij onze slimme koppeling met Bejo's Perfion Product Information management (PIM) systeem kan Bejo nu eenvoudig producten en productinformatie per land beheren. dankzij het gebruik van dynamische blokken in plaats van een vast contentmodel biedt het nieuwe Drupal 9 platform ook veel meer vrijheid en flexibiliteit voor de contentredacteuren. Het nieuwe platform is veel sneller qua performance, heeft een mooie opfrisbeurt gekregen en is in veel opzichten eenvoudiger in gebruik voor Bejo.

Drupal 9 multi-domein & meertalig platform    We hebben het oude D7 platform, waarop ongeveer 40 verschillende websites draaiden, gemigreerd naar een gloednieuw Drupal 9 multi-domein en meertalig platform. Inhoud en gegevens kunnen nu op één of meerdere domeinen worden getoond en/of specifiek voor een bepaald domein worden aangepast. Waar in het oude platform elk domein slechts één taal kon hanteren, is dit nu niet meer het geval. Elk domein kan nu zijn content in verschillende talen aanbieden. 

✔ Meer vrijheid en flexibiliteit voor content redacteuren dankzij paragrafen    In de oude situatie had elke pagina van een bepaald type dezelfde opmaak, of een vast contentmodel. Met het nieuwe CMS hebben de content editors veel meer vrijheid en flexibiliteit gekregen. Met een grote set dynamische blokken kunnen ze nu pagina's bouwen zoals ze willen. Met behulp van de opmaakparagraaf kunnen ze bijvoorbeeld eenvoudig verschillende kolommen met verschillende inhoudsparagrafen maken. 

✔ Slimme koppeling met Bejo's PIM-systeem 'Perfion'.    De websites van Bejo fungeren onder andere als digitale productcatalogus. De productinformatie die in Bejo's PIM-systeem Perfion wordt beheerd, moet voor 40 verschillende landen met een eigen website correct online worden getoond. In de oude situatie konden de gegevens slechts voor één taal per domein worden geïmporteerd, maar het nieuwe platform kan ook meertaligheid aan.

✔ Automatisering en zelfbeheer besparen Bejo nu tijd en geld     Bejo beheert alle productinformatie van zo'n 10.000 artikelen in Perfion. We hebben alle velden met productinformatie gekoppeld aan het nieuwe Drupal-platform. De gegevens worden dagelijks automatisch geïmporteerd en Bejo kan nu per domein kiezen welke informatie wel of niet wordt getoond. Dit bespaart Bejo veel tijd en geld.    

✔ Heldere (visuele) structuur     De sites van Bejo bieden naast inspiratie en overzicht ook informatie over het assortiment van Bejo; ze fungeren als digitale productcatalogus. Het assortiment zaden is onderverdeeld in conventioneel en biologisch assortiment, met daaronder weer allerlei verschillende gewassen en rassen. Dankzij het vooraf bepaalde kleurgebruik is het voor bezoekers duidelijk of ze door conventionele of biologische zaden bladeren. Wanneer content editors in het CMS kiezen tussen conventioneel of biologisch, toont de pagina automatisch de juiste kleuren.   

✔ Gemakkelijk zoeken en vergelijken met de Search API & Entity Compare Module    Gebruikers kunnen dankzij SOLR eenvoudig zoeken binnen de site. U kunt heel eenvoudig producten selecteren om met elkaar te vergelijken op verschillende punten. Wanneer het zaad gezaaid moet worden, de oogstperiode van het gewas, enzovoorts. De gegevens worden op een overzichtelijke manier weergegeven om te kunnen vergelijken. Bijvoorbeeld in kolommen, of diagrammen.

✔ Eenvoudig PDF genereren dankzij Entity Print & Gotenberg    Op verzoek van Bejo hebben we een integratie ontwikkeld met Gotenberg -een API platform om PDF's te genereren zodat deze nu eenvoudig gegenereerd kunnen worden. Gebruikers kunnen nu de productinformatie van een specifiek product exporteren naar PDF. We maken dit momenteel beschikbaar voor de Drupal gemeenschap.

✔ Geoptimaliseerde prestaties door verschillende cache lagen    Door onze eigen Kubernetes hosting te combineren met Fastly CDN hebben we de Drupal setup getweaked om maximaal gebruik te maken van de cache mogelijkheden in APCU, Database en Redis. Dat hebben we gecombineerd met de Purge module die in Fastly automatisch alle gerelateerde cache pagina's flusht via Cache Tags bij het doorvoeren van wijzigingen in content.  

Bejo Zaden

Bekijk website
Splash Runner up
  • Bejo1
  • Bejo2
  • Bejo3
  • Bejo4

Bejo Zaden

Bekijk website