Cases

ActiZ

Gezondheidszorg

Als vereniging van 400 zorgorganisaties zet ActiZ zich in voor goede zorg voor ouderen en chronisch zieken. Flink ontwikkelde voor ActiZ een inspirerend platform met boeiende content voor de buitenwereld, en een uitgebreid ledenportaal voor haar leden.

Actiz 1

Het zorglandschap zal in de nabije toekomst drastisch veranderen. Het aandeel ouderen in de samenleving neemt sterk toe: in 2030 zullen er in Nederland meer dan 2 miljoen 75-plussers zijn. Dat is een half miljoen meer 75-plussers dan nu. De toename van het aantal ouderen in de komende jaren betekent ook dat er steeds meer ouderen zullen zijn met een chronische aandoening.

Denk aan aandoeningen als artrose, diabetes of dementie, of langdurige nek- en rugklachten. Maar ook aan problemen met bewegen, zien en horen. Allemaal zaken die om goede zorg vragen, dus er ligt een grote uitdaging om de ouderenzorg op een slimme manier op te schalen. Als branchevereniging heeft ActiZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de ouderenzorg toekomstbestendig te maken. ActiZ wilde daarom de lobby verder versterken door de sector beter op de kaart te zetten. Daarnaast wilde ActiZ een meer servicegerichte houding aannemen richting haar leden.

Splash Runner up
  • Actiz1
  • Actiz2
  • Actiz3
  • Actiz4
  • Actiz5