Bestuurslid gezocht

9 november 2023

Voor een van onze bestuursleden zit de termijn van 2 jaar erop en daarom is er een plek vrijgekomen in ons 7-koppige bestuur. We zijn actief op zoek naar vervanging. In het bestuur houd je je bezig met het versterken van het merk Drupal en ben je actief binnen de community.

SDN Banner

Als bestuurslid van Stichting Drupal Nederland denk je graag mee over de langetermijnvisie van de stichting en haar evenementen en over promotie van Drupal in Nederland. Daarnaast help je met de aansturing van werkgroepen en waar nodig help je hands-on met het uitvoeren van taken binnen (een van) die werkgroepen. 

Als de uitslag van de verkiezingen bekend is, komt het bestuur in nieuwe samenstelling samen om taken te verdelen. 

Heb je interesse in het bijdragen aan de Drupal-gemeenschap of het verbinden van gebruikersgroepen en bedrijven? We vragen 6 tot 8 uur inzet per maand van je voor een periode van twee jaar. 

Solliciteer uiterlijk 13 december 2023 via onderstaand formulier. In december zal het bestuur een keuze maken uit de kandidaten en haar keuze daarna bekend maken. De nieuwe bestuursleden treden vanaf de bestuursvergadering in januari 2024 in functie.

Solliciteer direct als je interesse hebt.