Your Source

Logo Your Source
Partner Goud
Quality level 12 out of 12

Your Source. Heldere webontwikkelaars

De webontwikkelaars van Your Source staan klaar voor zowel overheden als bedrijven. Helderheid zit in ons DNA. Wij treden u open tegemoet, denken met u mee, houden uw belang voor ogen en zijn helder over onze werkwijze. Met het open source CMS Drupal bouwen, herbouwen of beheren wij (delen van) websites.

Bouwen, herbouwen en verbeteren van websites

Drupal kan leunen op een wereldwijd netwerk van ontwikkelaars én gebruikers. Drupalsites zijn daardoor veilig, stabiel, vindbaar in zoekmachines en erg geschikt voor specifieke toepassingen. De webontwikkelaars van Your Source bouwen uw nieuwe toepassingen, lossen technische problemen op en kunnen ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de webrichtlijnen van de overheid.

Beheer, ondersteuning en onderhoud

Bij Your Source is uw Drupalwebsite in goede handen. Voor een vast bedrag hosten en onderhouden wij de site en zorgen wij ervoor dat uw CMS up-to-date blijft. Daarnaast kunt u bij ons een strippenkaart afnemen voor ondersteuning. Op die manier kunt u bij problemen altijd een beroep doen op een webspecialist van Your Source.

E-learning: leren op het web voor uw klanten of medewerkers

Bied uw klanten of medewerkers kennis aan via de e-learningmodule van Your Source. Een e-learingmodule zet de cursist echt aan het werk met de stof. Aan het eind van een cursus kan de module een certificaat afgeven. Deze elektronische leeromgeving is ook te ontsluiten via andere systemen zoals bijvoorbeeld Scorm.

Vragen of vrijblijvend kennismaken? Bel: +31387370179 , mail: info@your-source.nl of kijk op www.your-source.nl.

Diensten

  • Beheer en Support
  • Drupal development
  • Drupal Hosting