Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 9!

Ons partnerprogramma

Word partner van de Stichting Drupal Nederland (SDN) en help mee om de Drupal community sterker te maken.

Word partner van Drupal.nl

Stichting Drupal Nederland (Drupal.nl) is de belangenorganisatie van Nederlandse Drupal gebruikers, bedrijven en ontwikkelaars. Word partner als bureau of particulier, deel je kennis en ervaring met anderen in de branche en draag als business bij aan Drupal!

De stichting is niet-winstgevend en wordt gerund door vrijwilligers. Onze kosten worden voornamelijk gedekt door sponsors (van evenementen) en ons partnerprogramma. Inmiddels hebben ruim 30 leveranciers zich aan de stichting verbonden als partner

Wat doen we allemaal?

Stichting Drupal Nederland bestaat inmiddels zo’n 8 jaar. De stichting heeft zich ten doel gesteld om Drupal te promoten binnen en buiten de Drupal-community. Dit doen wij door diverse evenementen te organiseren, zoals DrupalJam en Splash Awards. Daarnaast maken we reclame voor Drupal door aanwezig te zijn op vakbeurzen en door het onderhouden van Drupal.nl. 

Met ons partnerprogramma proberen we ook kennis en kunde toe te voegen aan de zakelijke community van Drupal in Nederland. Onze partners zijn bijna allemaal digital agencies die iets met Drupal doen, van groot tot klein. Drupal.nl zorgt voor kennisdeling door 2x per jaar een business dinner te organiseren waar we discussiëren over onderwerpen die de bureaus raken, maar ook door met enquêtes marktdata op te halen en te delen met de partners.

business meetup

Daarnaast zorgen we voor exposure: In 2018 hebben we ervaring opgedaan met actieve marketing door kanalen zoals RTL Nederland en Emerce in te zetten, ook met cases van de partners, waarvoor we vorig jaar een aantal keer een oproep hebben gedaan:

Ons partnerprogramma

Het nieuwe partnerprogramma bestaat uit 3 varianten: Goud, Zilver en Individueel. De inhoud van het partnerprogramma is als volgt:

Goud

Voor bureaus die zich onderscheiden met Drupal.

 • Gouden SDN Sponsor Badge op de eigen website
 • Logo op Drupal.nl in de categorie goud
 • Eigen pagina op Drupal.nl
 • Tweet vanuit SDN
 • €1250 per jaar excl. BTW

Zilver

Voor kleinere organisaties en freelancers.

 • Zilveren SDN Sponsor Badge op eigen website
 • Vermelding op Drupal.nl in de categorie zilver
 • Tweet vanuit SDN
 • €500 per jaar excl. BTW

Individueel

Voor allen die Drupal persoonlijk een warm hart toedragen.

 • Individueel SDN Sponsor Badge op eigen website
 • Naamsvermelding op Drupal.nl in de categorie individueel
 • €25 per jaar excl. BTW

Aanmelden kan tweemaal per jaar, op 1 januari en op 1 juli. Aanmeldingen die later binnenkomen, worden geantidateerd op de vorig keer dat je kon aanmelden. Je kunt je afmelden door vóór 1 december contact met ons op te nemen.

Word partner

Hierboven staan de bedrijven en individuen die zich aan Stichting Drupal Nederland hebben verbonden middels een financiele ondersteuning. Dankzij deze fantastische partners kunnen wij ook dit jaar weer veel evenementen organiseren.

Wil je ook iets terugdoen voor Drupal in Nederland? Word dan ook partner!

Naam organisatie
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Type partnerschap
Korte beschrijving van uw organisatie
Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service