Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Voorbereidingen Drupaljam 2020 in volle gang

Op 7 mei is het weer zover: Drupaljam 2020 strijkt neer in De Fabrique in Utrecht. Drupaljam is het Nederlandse evenement over het populaire open source CMS Drupal. Meer dan 500 internetprofessionals uit Nederland en België komen samen om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen op het gebied van Drupal, online marketing en digitale innovatie. De voorbereidingen zijn in volle gang.  

Sprekers

De eerste sprekers zijn reeds bekend gemaakt. De Amerikaanse Preston So, o.a. auteur van 'Decoupled Drupal in Practice', staat bekend om zijn kennis omtrent digitale ervaringen, headless cms, het gedecentraliseerde web en de toekomst van content. Het wordt een keynote die je niet wil missen! Ook drs. Rosa Wevers van de Universiteit van Utrecht komt spreken. Zij zal het hebben over diversiteit in algoritmen en discriminatie en / of inclusie door technologie. Wil jij de bezoekers van Drupaljam ook inspireren met een keynote of workshop? Meld je voor 17 maart aan via dit formulier. 

Sponsors

We zijn al erg blij met de huidige line-up van sponsors. Zonder sponsors is het niet mogelijk om Drupaljam te organiseren! Wil jij bedrijf ook helpen en tegelijkertijd exposure krijgen tijdens het grootste Drupal evenement van Nederland? Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Bezoek www.drupaljam.nl voor meer informatie en tickets. 

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service