Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Stichting Drupal Nederland zoekt bestuursleden

Stichting Drupal Nederland ondersteunt de promotie van Drupal en haar Nederlandstalige gebruikersgemeenschap met Drupal gerelateerde evenementen en het stimuleren van contacten tussen Drupal ontwikkelaars, gebruikers en bedrijven. Stichting Drupal Nederland heeft veel ambities op dit vlak. Om haar ambities waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar twee extra bestuursleden.

Als bestuurslid van Stichting Drupal Nederland denk je graag mee over de langetermijnvisie van de stichting en haar evenementen en over promotie van Drupal in Nederland. Daarnaast help je met de aansturing van werkgroepen en waar nodig help je hands-on met het uitvoeren van taken binnen (een van) die werkgroepen.

Wat doet de stichting?

Met Stichting Drupal Nederland organiseren we fantastische evenementen als DrupalJam, Splash Awards en Drupal Training Day. Met het organiseren van deze evenementen creëren we draagvlak voor het gebruik van Drupal en zetten we bestaand en nieuwe talent in de spotlight. En we doen meer; we hebben een veelzijdig partnerprogramma waarmee webbureau’s kunnen profiteren van voordelen in de Drupal markt en we zoeken de samenwerking op over de grenzen met gebruikersgemeenschappen uit andere landen. Het team van Stichting Drupal Nederland heeft in enkele jaren een organisatie neergezet waar we trots op zijn en die internationaal wordt opgemerkt.

Maar we zijn er nog lang niet. We hebben plannen en een visie. En daar hebben we jou bij nodig. Heb je interesse in het bijdragen aan de Drupal gemeenschap of het verbinden van gebruikersgroepen en bedrijven? Wil je één van onze landelijke evenementen helpen organiseren? We vragen 6 tot 8 uur inzet per maand van je voor een periode van twee jaar. Solliciteer uiterlijk 30 september 2016 via onderstaand formulier. Medio oktober zal het bestuur een keuze maken uit de kandidaten en haar keuze daarna bekend maken.

 

Update: deze ronde voor nominatie is gesloten op 15/11/2016

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service