Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Save the date: DrupalCon 2019 Amsterdam

De Drupal cummunity is één van de grootste open source-gemeenschappen ter wereld. Wij zijn ontwikkelaars, ontwerpers, contentstrategen, editors, vertalers, eindgebruikers en meer. Elk jaar ontmoeten we elkaar op Drupal Camps, meetups en andere evenementen in meer dan 200 landen. Maar twee keer per jaar komt onze community samen voor ons grootste evenement: DrupalCon. Dit jaar in Amsterdam van 28 t/m 31 oktober, dus zet het in je agenda en scoor je tickets hier

Bekijk het beste van Drupals ambitieuze ervaringen

Elke dag verleggen ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers de grenzen van wat mogelijk is bij het gebruik van het flexibele, veilige en open platform van Drupal. DrupalCon biedt het podium om de meest ambitieuze en geavanceerde casestudies te verkennen, anderen te inspireren om hun werk naar een hoger niveau te tillen en biedt potentiële gebruikers een kijkje in "de kunst van het mogelijke" wanneer je voor Drupal kiest.

Maak iets geweldigs voor iedereen

Bij DrupalCon leer je dingen anders maken, denken en anders doen met Drupal. Sessietracks bevatten onderwerpen als Javascript, Front End, DevOps, Content Strategie, Site Building, PHP en Being Human. Elke track bevat sessies voor beginners, gevorderden en iedereen daar tussenin. Na DrupalCon ben je geïnspireerd en met de juiste tools om geweldige webervaringen te creëren.

Stel jezelf voor

Een hoogtepunt van DrupalCon zijn de mensen die je zult ontmoeten. Eindelijk kun je high-fives geven aan mensen die je alleen kende aan de hand van hun Drupal.org-gebruikersnaam. Je krijgt groot inzicht in marktleiders en de oprichter van Drupal, Dries Buytaert. Ook kun je de sprekers al jouw prangende vragen stellen over het bouwen van een site, case studies en meer.

En wanneer de conferentiedag eindigt, gaan de evenementen verder. Bezoek ons ​​bij de openingsreceptie; ontmoet elkaar op het Women in Drupal tech-evenement; juich je collega's toe bij de nieuwe Splash Awards .... Onze community kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

Geef terug aan de gemeenschap

DrupalCon is een evenement waar iedereen Drupal kan leren gebruiken om internet een betere plek te maken. En je hoeft niet te wachten tot DrupalCon voorbij is om te gebruiken wat je leert. Zet je ideeën meteen aan het werk bij sprints. Je hoeft hiervoor geen ontwikkelaar te zijn!