Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Nieuwe voorzitter en nieuw bestuurslid

Recent hebben er enkele wijzigingen plaats gehad in het bestuur van Stichting Drupal Nederland. Baris Wanschers heeft de voorzittershamer overgedragen aan Imre Gmelig Meijling. Baris blijft wel nog een jaar aan als bestuurslid. Jeroen van den Berg neemt de plek van Bert Boerland, die begin dit jaar afscheid nam als bestuurslid, in.

In januari 2018 heeft het bestuur van Stichting Drupal Nederland een nieuwe voorzitter gekregen. Na twee termijnen als voorzitter vond Baris Wanschers het tijd om de voorzittershamer over te dragen. Baris is als sinds de oprichting bestuurslid van de stichting. Na de overdracht van het voorzitterschap blijft hij wel nog een jaar lid van het bestuur.

Stichting Drupal Nederland kiest elke twee jaar een nieuwe voorzitter uit haar midden. Dit gebeurt in het jaar waarin er normaal gezien geen bestuursverkiezing plaats vindt. Door uit haar eigen midden een nieuwe voorzitter te kiezen, heeft de stichting altijd een voorzitter die al heeft meegedraaid in het bestuur. Er was in 2018 één kandidaat voor het voorzitterschap: Imre Gmelig Meijling. Het bestuur heeft unaniem ingestemd met de benoeming van Imre tot voorzitter.

Dank Bert, welkom Jeroen

In januari 2018 kondigde Stichting Drupal Nederland het vervroegde uittreden van Bert Boerland als bestuurslid aan. Op de daarna gepubliceerde vacature is één sollicitatie binnen gekomen. Deze kwam van Jeroen van den Berg van Burst Digital. Het zittende bestuur is unaniem akkoord gegaan met het toetreden van Jeroen tot het bestuur. Jeroen is al enige tijd actief voor de stichting in de organisatie van de Splash Awards.

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service