Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Een nieuwe 'drupal.nl'-website

Na jarenlang de website drupal.nl met onze zuiderburen te hebben gedeeld is er nu eindelijk een nieuwe website. Tijdens DrupalCon Barcelona, in 2015, is in samenspraak met de Drupal User Group Belgie besloten om de websites te splitsen en per land verder in te vullen.

In Nederland hebben we ervoor gekozen om de website zeer informatief te maken en vooral te gebruiken om te verwijzen naar de informatie en bronnen die er al zijn. Ook hebben we besloten het forum niet terug te laten komen op de oude website: het goed functionerende Drupal.org en het nederlandse Drupal Slack kanaal hebben het forum inmiddels vervangen.

Samen met onze partners willen we dit nieuwe platform steeds beter vorm geven, zodat het een passend uithangbord voor ons uitstekende content management systeem is en blijft.

Het doel van de nieuwe website

De nieuwe website heeft als hoofddoel 'het promoten van Drupal', in lijn met de statuten (en dus de hoofddoelstelling) van Stichting Drupal Nederland. Het is een platform waar potentiële klanten meer informatie vinden over Drupal als CMS, en developers naar de juiste plek worden geleid. 

Mis je informatie? Laat het ons weten via website@stichtingdrupal.nl. Tot eind 2016 zal de oude website nog te raadplegen zijn via http://archief.drupal.nl/

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service