Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Nederlandse afgevaardigden aanwezig op toonaangevend Drupal Mountain Camp 2019

Amsterdam, 6 maart 2019

Stichting Drupal Nederland, de Nederlandse brancheorganisatie die Drupal gebruikers en bedrijven verbindt, is deze week op Drupal Mountain Camp 2019 in Davos, Zwitserland. Dit jaarlijkse congres met Drupal als thema, vindt van 7 t/m 10 maart plaats in de Zwitserse sneeuw.

Imre Gmelig Meijling, voorzitter van Stichting Drupal Nederland, is uitgenodigd om deel te nemen aan het keynote panel over duurzame open source communities. Daarnaast zal hij spreken over de marketingactiviteiten van Drupal in Nederland.

Ook Floris van Geel, lid van het bestuur, is ter plaatse. Hij zal presenteren over marketing automation en is actief betrokken bij de organisatie van het evenement, wat de internationale samenwerking op het gebied van kennis, expertise en promotie van Drupal onderstreept. Floris is tevens co-organizer van het eerste Drupal Snow Camp, in navolging van Surf Camp Spain, vorig jaar. 

Op de vrijdagavond worden voor het eerste de Zwitserse Splash Awards voor beste Drupal projecten uitgereikt - een evenement wat in 2014 voor het eerst in Nederland werd georganiseerd. Op 27 juni 2019  vindt de Nederlandse editie weer plaats, ditmaal tijdens Drupaljam:XL.

Bezoek voor meer informatie https://drupalmountaincamp.ch/

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service