Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 9!

Maak kans op een ticket voor DrupalCon North America

DrupalCon North America 2021

Diverse stemmen en verschillende perspectieven maken onze community (en het Drupal-platform) beter, inclusiever en relevanter. Daarom zet Drupal zich in voor meer diversiteit en verwelkomen we graag meer mensen uit ondervertegenwoordigde groepen in de Drupal-community. 

Een van de manieren waarop we dit doen is middels het scholarship program, ontwikkeld om mensen uit ondervertegenwoordigde groepen en mensen met economische belemmeringen te helpen zich bij onze community aan te sluiten en bij te dragen met hun vaardigheden en talent. Het geheel virtuele DrupalCon North-America 2021 creëert een unieke kans om meer scholarships aan te bieden, aangezien reis- en verblijfkosten niet nodig zullen zijn en het aantal deelnemers niet beperkt wordt door een conferentielocatie. 

Drupal Nederland heeft als partnerorganisatie een aantal scholarship tickets ontvangen voor personen uit ondervertegenwoordigde groepen in tech die interesse hebben in open source en Drupal. Voldoe jij (of iemand binnen jouw organisatie) aan deze doelstellingen en ben je nog nooit eerder naar DrupalCon NA geweest? Stuur ons dan voor 26 maart een korte motivatie via community@stichtingdrupal.nl.  

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service