Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Eerste Community Meetup op 16-01-2020

Op 16 januari kwam een dertigtal leden samen voor de eerste Community Meetup - een gezellig diner met aansluitend de tweemaandelijkse Tech Talk. 

Dit keer was het thema Drupaljam: wat ziet onze community als doelstelling, wat zijn de succesfactoren, wat zijn concurrent evenementen, en wat kunnen sponsors als toegevoegde waarde brengen aan Drupaljam. Tussen de gerechten door werden een aantal stellingen voorgelegd en kwam er een actieve discussie op gang.  

Een van de belangrijkste pluspunten was toch wel dat iedereen Drupaljam ziet als een evenement om te leren, te inspireren, elkaar te ontmoeten, te netwerken en vooral veel gezelligheid. Conclusie: Drupaljam is uniek en ieder jaar weer vaste prik. De prijs van een ticket blijkt geen doorslaggevende factor te zijn. Uiteraard zijn er ook leerpunten en moeten we altijd een scherp oog houden op kwaliteit en de inhoud van de sessies. Op de vraag hoe we nog verder kunnen groeien, werd ook wel kritisch gereageerd: willen we wel groeien en tegen welke voorwaarden? 

Al met al veel takeaways waar de organisatie van Drupaljam mee aan de slag kan gaan. We bedanken graag alle aanwezigen voor hun belangrijke, open en constructieve input! En graag tot een volgende Community Meetup. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief via info@stichtingdrupal.nl

 

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service