Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Drupaljam verplaatst naar 6 november

Door de huidige ontwikkelingen rondom de COVID-19 uitbraak en de daarop volgende maatregelen vanuit de overheid, is er besloten Drupaljam te verplaatsen. Hoewel de maatregelen tot 6 april gelden, kunnen we niet voorspellen wat hierna zal gebeuren. Het door laten gaan van Drupaljam op 7 mei brengt te veel risico met zich mee en daarom is in goed overleg met de partners en eventlocatie De Fabrique besloten Drupaljam 2020 te verplaatsen naar 6 november.

Tickets voor deze nieuwe datum kunnen tot 1 mei tegen een aantrekkelijke early bird prijs gekocht worden. Mensen die al een ticket hebben kunnen deze op 6 november alsnog gebruiken. 

De organisatie vraagt begrip voor de huidige situatie en de tijd die het kost om de  nieuwe ontwikkelingen stap voor stap te verwerken. Inmiddels hebben vrijwel alle (keynote) sprekers hun aanwezigheid op de nieuwe datum in ieder geval bevestigd. Ook met de sponsors wordt gekeken hoe in de komende maanden het maximale uit de sponsorpakketten gehaald kan worden. 

Stichting Drupal Nederland voelt een sterke solidariteit met andere organisatoren van evenementen die ook getroffen zijn door deze crisis. De kracht van Drupal is de community en er wordt alles gedaan om er in november alsnog een onvergetelijke Drupaljam van te maken. De Fabrique is een vooraanstaande evenementenlocatie in Nederland en we zijn ons bewust van de impact die deze situatie heeft op hun core business. We zijn dankbaar voor hun medewerking en de mogelijkheid om Drupaljam verzetten. Namens de Drupal community willen we hen hiervoor bedanken en zullen we ze blijven steunen in deze buitengewone omstandigheden.

Iedereen die vragen heeft kan terecht bij de organisatie via drupaljam@drupal.nl. 

We hopen dat alle betrokkenen ons blijven steunen in deze moeilijke tijd. Alvast hartelijk bedankt voor het geduld en begrip terwijl er gewerkt wordt aan volgende stappen. Namens de organisatie van Drupaljam en Stichting Drupal Nederland: stay healthy & safe!

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service