Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 9!

Drupaljam komt eraan!

Drupaljam komt eraan! Ook dit keer gaan we weer een unieke Jam leveren. Om dit hopelijk laatste jaar van corona onzekerheid te overbruggen werken we samen met de internationale Drupal gemeenschap en DrupalCon en vinden Drupaljam, DrupalCamp Kiev, DrupalCamp Germany en andere internationale camps plaats tijdens DrupalCon. 

Zo zorgen we ervoor dat we Drupal’s 20e verjaardag groots kunnen vieren en iedereen alsnog elkaar kan ‘zien’ en spreken. We zorgen er ook voor dat de ticketprijs lager is met méér content. Bovendien hoeven we allemaal maar naar één event, in plaats van te moeten kiezen. Want iedereen is Zoom-moe. Dus laad je op voor Drupaljam en de Con en zorg dat je erbij bent! 

Online event

Eerder dit jaar hebben we de knoop doorgehakt: een fysieke Drupaljam is nog niet mogelijk. Dat betekent namelijk een aanzienlijke geldelijke en persoonlijke commitment. Door onze handen ineen te slaan kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken en hebben we een sterke wereldwijde Drupal boodschap. Bovendien creëren we de mogelijkheid om het 20 jarige Drupal jubileum samen te vieren! 

Sprekers live in de uitzending

Samen met onze bezoekers, sprekers, presentatoren en sponsors willen we het maximale halen uit Drupaljam. Een online evenement is uiteraard anders dan de ‘echte’. We gaan ervan uit dat we volgend jaar weer een ‘ouderwets' gezellige Drupaljam kunnen doen. We gaan toch maximaal zichtbaarheid creëren op een hybride Drupaljam: We nodigen sprekers uit om naar onze studio te komen waar de talkshow host zorgt voor een goede discussie in een live uitzending op Drupaljam, DrupalCon en alle camps. Dit interview is zelfs live publiek te volgen, zodat klanten en collega’s, ook mee kunnen kijken. Belangrijke vragen over de Drupal roadmap, de kansen voor bureau’s én strategische technische vraagstukken komen daarbij aan bod. Bovendien ben je als sponsor deel van een uniek Europees-wereldwijd online Drupal festival. Daarnaast hebben we als Drupaljam nog een paar andere interessante opties. We sturen je de mogelijkheden binnen enkele weken toe. Zorg dat je bij de knop zit!

Meer content voor minder

Drupaljam en Stichting Drupal Nederland nemen het grootste gedeelte van de DrupalCon ticket prijs voor haar rekening. Zo willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van jullie naar DrupalCon, Drupaljam én de Camps kunnen komen. Mede dankzij onze sponsors! De DrupalCon ticket prijs is €150, Drupaljam bezoekers betalen slechts de helft: € 75,-* . Daarmee heb je toegang tot Drupaljam, 6 Drupal camps én DrupalCon. Je krijgt toegang tot meer sessies dan ooit! Kies waar je live wilt deelnemen en kijk recordings van andere sessie terug wanneer het jou uitkomt. Dit mag je niet missen! * Er is een beperkt aantal tickets met korting beschikbaar, nadere details en de registratiemogelijkheden volgen nog.

Tijd en plaats

DrupalCon vindt plaats van 4 tot 7 oktober 2021. Op dinsdagmiddag en woensdagochtend is Drupaljam. Omdat DrupalCon dit jaar ook halve dagen zijn, sluit Drupaljam precies aan. Bezoekers zijn natuurlijk vrij om te kiezen wat ze willen zien. Er is ook ruimte voor netwerken en BoFs en het direct aanspreken van die contributors en collega’s die je al zo lang niet gesproken hebt.

Aanmelden, deelnemen, sponsoren

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Heb je vragen, wil je helpen of sponsoren? Stuur ons een berichtje op drupaljam@drupal.nl. We zijn ook op drupalnl.slack en drupal.slack te vinden. 

Team Drupaljam 2021 Stichting Drupal Nederland

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service