Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 9!

Drupaljam 2020 re:Boot groot succes

Na 2 volle dagen online met Drupaljam 2020 re:Boot is de de organisatie van Drupaljam nog bij aan het komen van de eerste online versie van Drupaljam. We hopen dat ook jij er bij bent geweest en een leuk event hebt gehad. 

Een evenement van deze omvang, zelfs online, kan niet plaatsvinden zonder sponsoren, vrijwilligers en sprekers. Uiteindelijk is Drupaljam re:Boot een event voor en door de Drupal Community en voor organisaties en professionals die met Drupal werken of te maken hebben. Wij danken dan ook iedereen die betrokken is geweest bij Drupaljam re:Boot in welke vorm dan ook!

Enkele statistieken

Drupaljam re:Boot werd georganiseerd door 6 vrijwilligers is een korte doorlooptijd van 9 weken! 551 tickets werden geregistreerd vanuit 39 landen en 83% hiervan kwam het evenement bezoeken. Met een gemiddelde bezoekduur van meer dan 5 uur hebben 423 bezoekers de mainstage bezocht en 380 bezoekers de sessies gevolgd. Met 2025 chatberichten en de vele netwerk gesprekken kunnen we tevreden terugkijken.  

Drupaljam re:Boot gemist?

Heb je de re:Boot moeten missen? Jammer, maar gelukkig hebben we de video’s en foto’s nog. Via ons YouTube kanaal kun je de sessies terugkijken en we hebben een uitgebreide kijk achter de schermen in ons fotoalbum.

Webshop

Drupaljam heeft een eigen webshop! De afgelopen jaren zijn er zoveel vette Drupaljam logo’s gecreëerd dat we dit niet verloren wilde laten gaan. Koop hier jouw Drupaljam t-shirt, mok, hoodie, etc. Er wordt geen winst gemaakt, btw.

Bedankt

We willen nogmaals iedereen bedanken die dit evenement mede mogelijk heeft gemaakt door hun passie en inzet, zonder jullie was Drupaljam re:Boot niet mogelijk! Onze sprekers, sponsoren, vrijwilligers, de Drupal Association en het complete Drupaljam re:Boot team: Eric Mulder, Carole Grootenboer, Bert Boerland, Jean-Paul Vosmeer, Floris van Geel en Imre Gmelig Meijling.

Tot de volgende Drupaljam!

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service