Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Drupal Tech Talk 23

Op donderdag 14 juni vond de 23ste editie van de Drupal Tech Talk plaats, dit keer op het kantoor van partner en mede-organisator LimoenGroen. Het thema van deze avond was Talking With Machines, met Antje Lorch en Niels Leenheer als sprekers. 

Antje Lorch wees ons op het belang van een goede user interface tekst. Dit staat doorgaans niet bovenaan de prioriteitenlijst van Drupal developers. Lorch pleit voor standaarden, zodat Drupal ontwikkelaars makkelijker zelf kunnen beoordelen of hun teksten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De discussie na afloop leverde een paar interessante ideeën op die wellicht ook in Drupal Core opgenomen zouden kunnen worden.

Volgens Niels Leenheer is er "Fun met Bluetooth" en javascript te beleven, meer dan je zou denken. Maar het was niet alleen fun, hij ging ook in op de haken en ogen van de implementatie. De ins & outs hiervan zouden zeker eens toegepast kunnen worden in een Drupal project.

Sessie gemist? Op ons Youtube kanaal kun je de opname terugkijken.

Over Drupal Tech Talk
De Tech Talk wordt een aantal keer per jaar georganiseerd door Hoppinger en LimoenGroen, telkens op een andere locatie. De Drupal Tech Talk is niet te formeel of vastomlijnd, behalve de goede hap, drankjes en de Wifi. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende edities. Wil je een Drupal Tech Talk hosten en mee-organiseren? Stuur een mailtje aan rolf@hoppinger.com of marc@limoengroen.nl.
 

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service