Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

Drupal op Emerce eDay 2017

Stichting Drupal Nederland staat voor de promotie van Drupal voor ontwikkelaars, bedrijven en potentiële gebruikers. Met Emerce eDay zetten we een stap voorwaarts om Drupal bij een breed zakelijk publiek verder onder de aandacht te brengen.

Als Playground sponsor brengen we Drupal bij marketeers, IT managers en online strategen uit de branche onder de aandacht. 
Voor jou als bureau en leverancier is de zichtbaarheid van Drupal op eDay een goede zaak. We zullen ook een presentatie laten zien van showcases van de partners van Stichting Drupal Nederland.

Naast eDay zullen we ook met een halve pagina in het Emerce magazine terugkomen. Deze wordt ter plaatse door Emerce uitgedeeld. Zo komen we na het evenement nogmaals onder de aandacht.

Onze stand zal worden bemand door Erik Huijs, algemeen bestuurslid bij SDN en freelance project manager. Naast Erik zal Carole Grootenboer, freelance projectmanager en Drupal veteraan aanwezig zijn. De crew zal onafhankelijk van dagelijkse functies en bedrijven enkel bezig zijn met de promotie van Drupal.

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service