Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Drupal Business Meetup

Wegens voorgaand succes organiseert Stichting Drupal Nederland op 19 september voor de tweede keer dit jaar een business meetup voor haar partners. Een gezellige avond bij Stadskasteel Oudaen in Utrecht, waarop we kennis en ervaringen uitwisselen over de business waarin we ons bevinden. We nemen partners mee in de resultaten, onze activiteiten en brainstormen gezamenlijk over actuele onderwerpen. De vorige editie vond plaats in januari 2019 en het op deze manier samenbrengen van gelijkgestemde denkers werd als zeer waardevol ervaren. 

De gastspreker van de avond is Alex Otten van de DDA, die tijdens DrupalJam:XL over zelfsturende teams sprak. Jaarlijks doet de DDA een kengetallenonderzoek over alle aangesloten digital agencies waarbij functiehuis, salaris, uitdagingen en kansen in kaart worden gebracht. Alex presenteert een samenvatting van deze cijfers over midden- en kleine bureaus tijdens de business meetup.

Deelnemen aan de business meetup is één van de vele voordelen waar je als partner van kunt profiteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over ons partnerprogramma.   

Ben je al partner? Meld je dan aan via de uitnodiging die je van ons ontvangen hebt.