Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Business Meetup Recap

Afgelopen donderdag 19 september vond de tweede Drupal Business Meetup van 2019 plaats; een avond speciaal voor de partners van Drupal waarbij in een ongedwongen sfeer met elkaar werd gesproken over de community, de business en de markt. 

Stichting Drupal Nederland presenteerde een korte recap van haar activiteiten van de afgelopen tijd met als hoogtepunt het tweedaagse event Drupaljam:XL dat plaatsvond in juni. Daarnaast is de Stichting nog steeds stappen aan het maken met het professionaliseren van de marketingactiviteiten, wat mede mogelijk is dankzij de partnerbijdragen.

Alex Otten was aanwezig als gastspreker namens de Dutch Digital Agencies om een aantal belangrijke kengetallen te presenteren. Er werd onder andere gesproken over winstmarges, het bepalen van uurtarieven, het verloop onder werknemers en wat de ervaringen zijn binnen en buiten de randstad.  

Daaropvolgend kon in kleine groepen kort gediscussieerd worden over een aantal vooraf opgestelde onderwerpen, met aansluitend een borrel. Het betrof wederom een waardevolle avond voor de aanwezige partners, die allen geïnspireerd naar huis gingen.

Deelnemen aan de business meetup is één van de vele voordelen waar je als partner van kunt profiteren.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over ons partnerprogramma

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service