Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Beta-versie Drupal 9.0.0 nu beschikbaar

Drupal 9.0.0-beta1 is nu beschikbaar. Deze release bevat alle dependency-updates, bijgewerkte platformvereisten (webserver, PHP en databaseversies), stabiele API's en features die bij Drupal 9 worden geleverd. De stabiele Drupal 9.0.0-release staat gepland op 3 juni 2020.

De bètaversie markeert Drupal 9 al als API-compleet, dus dit is een goed moment om uw projecten voor te bereiden op Drupal 9. De meeste projecten hebben slechts een paar kleine wijzigingen nodig. Eén projectrelease kan nu tegelijkertijd compatibel zijn met Drupal 8 en 9, dus u hoeft geen nieuwe branche van uw project op te zetten om Drupal 9 te ondersteunen.

Drupal 8.9.0 zal ook worden uitgebracht op 3 juni 2020. Het bevat dezelfde functies als Drupal 9.0.0, terwijl het aan de achterkant compatibel blijft met Drupal 8. Deze laatste kleine versie van Drupal 8 zal langdurige ondersteuning krijgen, met bugfixes en beveiliging tot november 2021. Ondertussen blijven er voor Drupal 9 nieuwe features komen in Drupal 9.1 (verwacht in december 2020) en daarna.

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service