Drupal 8 website weergegeven op een tablet
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8!

Bert Boerland neemt afscheid als bestuurslid van Stichting Drupal Nederland

Op woensdag 20 december 2017 heeft Bert Boerland aan het bestuur van Stichting Drupal Nederland laten weten afscheid te nemen als bestuurslid. Bert is al sinds het begin betrokken bij Drupal en was een van de initiators van DrupalJam en Stichting Drupal Nederland.

Stichting Drupal Nederland heeft de afgelopen jaren steeds meer activiteiten ontplooit. Het bestuur heeft verschillende samenstellingen gekend, maar Bert is altijd een vaste factor en een belangrijke kracht geweest.

Bert is bestuurslid sinds de oprichting van de stichting en na ruim zeven jaar vindt hij het tijd om op te stappen. Met zijn afscheid verdwijnt Bert niet uit de Drupal-wereld. Integendeel, hij is één van de kartrekkers in de groep die zich richt op het voortbestaan van de jaarlijkse Europese Drupal-conferentie DrupalCon en hij zal ongetwijfeld andere activiteiten rondom Drupal ontplooien.

Stichting Drupal Nederland en Bert Boerland blijven werken aan hetzelfde doel: Drupal groter en sterker maken. Stichting Drupal Nederland bedankt Bert voor zijn tomeloze inzet in al die jaren en wenst hem alle goeds toe.

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service