Drupal 9 - The most beautiful CMS Ever!
Volg onze Meetup groep zodat je geen enkel Drupal evenement hoeft te missen.

DrupalStream

25 juni 2021 - 19:00 tot 22:00

Op vrijdag 25 juni om 19:00 is het zo ver: dan is het tijd voor de eerste DrupalStream® ooit! Op dit digitale Drupal evenement kun je elkaar digitaal ontmoeten tijdens presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Dit keer is het thema "toegankelijkheid". Twee sprekers zullen elkaar opvolgen om ons te informeren en vermaken over dit belangrijke onderwerp.

Aanmelden kan via Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/drupalnl/events/278707728/

Jules Ernst

Jules ErnstJules Ernst houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met digitale toegankelijkheid.

Vroeger deed hij dit bij de Servicedesk Webrichtlijnen van de overheid; tegenwoordig geeft hij advies en denkt hij mee bij de bouw van toegankelijke websites voor organisaties uit een diversiteit van branches zoals luchtvaart, financiële branche, onderwijs en zorg.

Met de wetgeving die ervoor moet zorgen dat mensen met een beperking een gelijke kans krijgen wordt toegankelijkheid op alle fronten belangrijk en is het geen overheidsdingetje meer. Jules is geboren en getogen Rotterdammer en vindt het een eer dat hij mag spreken.

 

 

Rian Rietveld

Rian RietveldRian Rietveld is specialist web toegankelijkheid en werkt in Rotterdam voor het webbureau Level Level als accessibility consultant. Daarnaast geeft ze les bij het online studie platform over toegankelijkheid: The A11Y Collective. Ze is van begin tot eind betrokken bij webprojecten en ze traint zowel het Level Level-team als hun klanten in webtoegankelijkheid. Daarnaast doet ze reviews en audits voor toegankelijkheid, in-house trainingen, workshops, cursussen en consultancy voor grote webbureaus.

Ze deelt haar kennis graag bij meetups en conferenties.
Als ze niet aan het programmeren, reviewen of lesgeven is, werkt ze graag in haar tuin of maakt ze biologische zeepje.

Hosting sponsored by the Drupal Cloud Hosting Service